| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi šta mislite o svom životu u Društvo forumu; ja sam svojim zadovoljna... i nemam nekih velikih problema u životu... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: šta mislite o svom životu djetinjstvo mi nije bilo bas bajno, ali sad je cist oke jos da ubijem ovu lijenost bilo bi i vise nego super ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,357
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: šta mislite o svom životu Predobro mi je u zivotu. Nekad mi bas dođe neugodnjak kako mi je dobro
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-08-08 Lokacija: tuzla Godina: 22
Poruka: 1,619
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: šta mislite o svom životu pa zadovoljan sam svojim zivotom ![]() imao sam nekih problema dosad, al ko ih nema? ![]() samo zdravlja da je, sve ostalo se slozi samo po sebi, vremenom ![]()
__________________ kad trazite savjet, razmislite o mogucnosti njegova prihvatanja! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| ...ide u školu! Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,630
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: šta mislite o svom životu Kad pogledam, ma samo su mi se sranja i razočarenja događala. Ali uvijek nekako opstanem, skuliram se i nastavim dalje.
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura |
| | |
| | #8 (permalink) |
| profa Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,047
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: šta mislite o svom životu Kakav je da je, moj je. Ima boljih dana, ima lošijih Ponekada imam osjećaj da mi ga meću iz dana u dan, ali i dalje uspijevam sjediti.
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
| | #10 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 9,097
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: šta mislite o svom životu kažu ljudi kad ti je najbolje a ti stavi kamenčić u cipelu da te žulja jer tako više cijeniš trenutno stanje a opet nikad neznaš kad se može pogoršati pa da se lakše naviknuti ja sam trenutno zadovoljan s obzirom kad gledam neke oko sebe kako žive
__________________ |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:21.

jos da ubijem ovu lijenost bilo bi i vise nego super 

kad trazite savjet, razmislite o mogucnosti njegova prihvatanja!