| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi šta očekujete od 2008 u Društvo forumu; Učinit ću sve da mi bude bolja nego prošla....ako Bog da... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: šta očekujete od 2008 očekujem da ću se upisat na medicinu,drugo mi ništa nije bitno ....može bit i manje dečki negoli ove godine,ma nije niš bitno samo da upadnem na medicinu i da budem uspješna na njoj
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,219
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: šta očekujete od 2008 Ja se drzim one ; "Ne ocekuj nista dobit ces sve." Eto ako bude kao ova, necu se bunit. 2006 mi je bila mozda najgora godina u zivotu, pa sam u 2007 svatila da su zdravlje i male radosti bitne, za ostalo je lako. ![]()
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 3,550
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: šta očekujete od 2008 Očekujem da upišem treću godinu na fakultetu , da ljubav bude kao što je sada , da jednostavno budem srećna i zadovoljna. A i sama ću se truditi za sve to još više nego u 2007-oj godini,jer sam priznajem bila lenja u ovoj godini.
__________________ ♥ |
| | |
| | #17 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 20
Poruka: 2,233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: šta očekujete od 2008 ne očekujem ništa! već su sve poduzet da mi 2008. bude jako jako jako dobra i lijepa godina!
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
| | #18 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: šta očekujete od 2008 Očekujem da će moji najbliži biti zdravi i sretni, da ću roditi ZDRAVU bebicu.....Smatram da sam sada sretna i da će stvari ostati kakve jesu, a svim forumašima želim da im se njihove želje ostvare i da im 2008. bude bolja nego ijedna prije
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: šta očekujete od 2008 Očekujem onoliko koliko ja dam od sebe, nadam se ostvarit neke planove i položit još neke ispite. A ostalo šta bude
__________________ Rise up this mornin', Smiled with the risin' sun... "legend" opet moram obrazložit nick ---> link |
| | |
![]() |
| Tagovi: 2008, ocekivanja |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:36.

....može bit i manje dečki negoli ove godine,ma nije niš bitno samo da upadnem na medicinu i da budem uspješna na njoj

--->