| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi šta očekujete od 2008 u Društvo forumu; Očekujem mnogo od Tete 2008. Here we go : * dati sve ispite * zaljubiti se * postati predmet zabljubljenosti * potući se s bilo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-12-07 Lokacija: Planet Zemlja Godina: 20
Poruka: 266
![]() ![]() | Re: šta očekujete od 2008 Očekujem mnogo od Tete 2008. Here we go: * dati sve ispite * zaljubiti se * postati predmet zabljubljenosti * potući se s bilo kime * sjesti u tramvaju i ne dignuti se starici koja je pretrčala pola grada kako bi uspjela uhvatiti tramvaj na stanici * upoznati Severinu * snimiti pjesmu sa Severinom * snimiti videospot sa Sverinom * zamoliti Fashion Gurua da prokomentira moj stajling i nakon toga opaliti mu jedan šamar * strasno na Trgu bana Josipa Jelačića darovati francuski poljubac mojoj glazbenoj zvijezdi Jacquesu Houdeku * organizirati hetero pride na Cvjetnom trgu * naučiti jahati konje * utrkivati se s tramvajima od Trga do Frankopanske ulice * naučiti voziti bicikl * kupati se na nudističkoj plaži * shvatiti što još želim, a trenutno mi nije palo napamet * i još mali broj sitnica i ono suprotno od sitnica; nesitnice |
| | |
![]() |
| Tagovi: 2008, ocekivanja |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:19.