| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi šta radite kad ste tužni u Društvo forumu; šta radite? kako podnosite tugu?! jel slušate neke pjesme?šetate?spavate?plačete? smijete se kako bi prikrili tugu? jel ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: šta radite kad ste tužni koja je ovo tvoja tema po redu danas otvorena ![]() pa kad sam tužna zatvorim se u sobu i pustim neku tešku bučnu muziku....
__________________ "So many gods, so many creeds; So many paths that wind and wind, While just the art of being kind Is all the sad world needs." |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: šta radite kad ste tužni ...pa... onda volim biti sam... i ... postoje pjesme za takvo raspoloženje...
__________________ O Bože fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri Lijem krv, a suza nema, ti si boja mojih vena neka cijeli svijet sad čuje, to ja volim Dinamo |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: šta radite kad ste tužni idem igrat igrice il pogledat neki crtic.. bilo sto sto ce mi odvratit pozornost.
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: šta radite kad ste tužni Citat:
to je i moj recept protiv depre ![]() ali uglavnom sam dobre volje - nedam se ja zahebavat ![]()
__________________ Disleksičar upada u banku, i vikne : zrak u ruke!! Pljačka vam materina, ovo je pi*ka!!! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:23.