| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Šta vam je danas diglo živce? u Društvo forumu; Šta? meni ova prokleta kišurina... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Dr. Parasimpaticus Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 30
Poruka: 11,155
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Šta vam je danas diglo živce? Šta? meni ova prokleta kišurina ![]()
__________________ The lesbians next door bought me a rolex for my birthday, I think they misunderstood when I said I wanna watch... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-01-08 Lokacija: wicked game Godina: 25
Poruka: 2,498
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta vam je danas diglo živce? A i meni je, glupača uvik mora čekati petak da padne ![]()
__________________ "Odi et amo. Quare id fatiam, fortase requiris. Nestio, sed fieri sentio et excrucior." |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Dr. Parasimpaticus Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 30
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta vam je danas diglo živce? baš............ ![]()
__________________ The lesbians next door bought me a rolex for my birthday, I think they misunderstood when I said I wanna watch... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Šta vam je danas diglo živce? Babe u uredu...sve kasne, osim jedne, sad je kiša, jučer magla, vlak, urac palac...najbolje da nisam ni dolazio na posao
__________________ Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 15-05-07 Lokacija: ffzg-ksff-kp Godina: 22
Poruka: 2,781
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta vam je danas diglo živce? ja volim kišu,meni je baš lijepo ![]() ot-ne mogu reć da mi je baš diglo živce al opet....nemam niš za jest pa moram u dućan a ne da mi se dić iz kreveta ![]()
__________________ - the chase is better than the catch - |
| | |
| | #9 (permalink) |
| maryland muscle machine Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: West Hercegovina Godina: 30
Poruka: 8,035
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta vam je danas diglo živce? Ma sva nesreća bila u ovoj kiši... Takve banalne stvari mi ne mogu dignuti živce ![]()
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta vam je danas diglo živce? sad mi digla tlak zenska u dućanu..ustvari sami dućan... nemaju onak kurac za provlačit kartice, nemreš karticom platiti?????????????
| | |
![]() |
| Tagovi: zivce |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:23.

Sjeba mi pecanje!