Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Šta vam je danas diglo živce? u Društvo forumu; Šta? meni ova prokleta kišurina...

Odgovor

Opcije Teme
Star 17-10-08, 08:48   #1 (permalink)
irm
Dr. Parasimpaticus

Datum registracije: 16-01-08
Godina: 30
Poruka: 11,155
irm ima na što biti ponosanirm ima na što biti ponosanirm ima na što biti ponosanirm ima na što biti ponosanirm ima na što biti ponosanirm ima na što biti ponosanirm ima na što biti ponosanirm ima na što biti ponosanirm ima na što biti ponosanirm ima na što biti ponosanirm ima na što biti ponosan
Šta vam je danas diglo živce?

Šta?

meni ova prokleta kišurina
Odgovori sa citatom
Star 17-10-08, 08:55   #2 (permalink)
▌║█║▌║▌│║▌

Datum registracije: 19-06-07
Poruka: 10,255
gggiga ima na što biti ponosangggiga ima na što biti ponosangggiga ima na što biti ponosangggiga ima na što biti ponosangggiga ima na što biti ponosangggiga ima na što biti ponosangggiga ima na što biti ponosangggiga ima na što biti ponosangggiga ima na što biti ponosangggiga ima na što biti ponosangggiga ima na što biti ponosan
Re: Šta vam je danas diglo živce?

To sto sam si odgađao alarm sat vremena, pa sam profulao bus na koji sam mislio ici, pa sad moram cekat slijedeci + sto moram po kisi do kolodvora
gggiga je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-10-08, 08:58   #3 (permalink)
Dr. Love

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 29
Poruka: 5,116
Oggy je sjajno za vidjetiOggy je sjajno za vidjetiOggy je sjajno za vidjetiOggy je sjajno za vidjetiOggy je sjajno za vidjetiOggy je sjajno za vidjetiOggy je sjajno za vidjetiOggy je sjajno za vidjetiOggy je sjajno za vidjetiOggy je sjajno za vidjetiOggy je sjajno za vidjeti

Kad se kolegica pravi iznimno pametna...
Odgovori sa citatom
Star 17-10-08, 09:07   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-01-08
Godina: 25
Poruka: 2,498
latoa je poznat svimalatoa je poznat svimalatoa je poznat svimalatoa je poznat svimalatoa je poznat svimalatoa je poznat svimalatoa je poznat svimalatoa je poznat svimalatoa je poznat svimalatoa je poznat svimalatoa je poznat svima

Citat:
Pravi autor: irm Pogledaj Poruke

meni ova prokleta kišurina
A i meni je, glupača uvik mora čekati petak da padne
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-10-08, 09:07   #5 (permalink)
irm
Dr. Parasimpaticus

irm ima na što biti ponosanirm ima na što biti ponosanirm ima na što biti ponosanirm ima na što biti ponosanirm ima na što biti ponosanirm ima na što biti ponosanirm ima na što biti ponosanirm ima na što biti ponosanirm ima na što biti ponosanirm ima na što biti ponosanirm ima na što biti ponosan

baš............
Odgovori sa citatom
Star 17-10-08, 09:19   #6 (permalink)
Najveći Car Foruma

Datum registracije: 19-10-06
Poruka: 9,425
Emperor666 ima na što biti ponosanEmperor666 ima na što biti ponosanEmperor666 ima na što biti ponosanEmperor666 ima na što biti ponosanEmperor666 ima na što biti ponosanEmperor666 ima na što biti ponosanEmperor666 ima na što biti ponosanEmperor666 ima na što biti ponosanEmperor666 ima na što biti ponosanEmperor666 ima na što biti ponosanEmperor666 ima na što biti ponosan

I meni kiša... Sjeba mi pecanje!
Odgovori sa citatom
Star 17-10-08, 09:24   #7 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 23-05-07
Godina: 29
Poruka: 5,016
industrial je poznat svimaindustrial je poznat svimaindustrial je poznat svimaindustrial je poznat svimaindustrial je poznat svimaindustrial je poznat svimaindustrial je poznat svimaindustrial je poznat svimaindustrial je poznat svimaindustrial je poznat svimaindustrial je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku industrial Pošalji poruku preko Skype-a korisniku industrial

Babe u uredu...sve kasne, osim jedne, sad je kiša, jučer magla, vlak, urac palac...najbolje da nisam ni dolazio na posao
Odgovori sa citatom
Star 17-10-08, 09:25   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 15-05-07
Godina: 22
Poruka: 2,781
nespretna je slavannespretna je slavannespretna je slavannespretna je slavannespretna je slavannespretna je slavannespretna je slavannespretna je slavannespretna je slavannespretna je slavannespretna je slavan

ja volim kišu,meni je baš lijepo

ot-ne mogu reć da mi je baš diglo živce al opet....nemam niš za jest pa moram u dućan a ne da mi se dić iz kreveta
Odgovori sa citatom
Star 17-10-08, 10:12   #9 (permalink)
maryland muscle machine

Datum registracije: 13-01-07
Poruka: 8,035
branja će uskoro biti poznatbranja će uskoro biti poznatbranja će uskoro biti poznatbranja će uskoro biti poznatbranja će uskoro biti poznatbranja će uskoro biti poznatbranja će uskoro biti poznatbranja će uskoro biti poznatbranja će uskoro biti poznat

Ma sva nesreća bila u ovoj kiši...

Takve banalne stvari mi ne mogu dignuti živce
Odgovori sa citatom
Star 17-10-08, 10:23   #10 (permalink)
irm
Dr. Parasimpaticus

sad mi digla tlak zenska u dućanu..ustvari sami dućan... nemaju onak kurac za provlačit kartice, nemreš karticom platiti?????????????
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: zivce

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:23.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114