| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Sta vam se mota po glavi...bas sada? u Društvo forumu; na koji nacin da se rashladim...odlaskom na more il da odem na hladnu pifkanu... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #111 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Sta vam se mota po glavi...bas sada? na koji nacin da se rashladim...odlaskom na more il da odem na hladnu pifkanu ![]()
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #115 (permalink) |
| dobro,dosta zajebancije! Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,564
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sta vam se mota po glavi...bas sada? kak se ubacit na poslu da sam stalno na dostavi(stisnul sam po cesti clia 130..1.5dci...vozil sam curama picu na inu...)
__________________ Tko je jači od Chucka Norisa?? Ljubav Ante i Simone Gotovac! nista nije sveto. sve je bruto i neto, sve je zabava!!!!! Ante Ante mislim na te' |
| | |
| | #116 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,377
![]() | Re: Sta vam se mota po glavi...bas sada? Trenutno mi se po glavi motaju argentinske majke ... mnoge.
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. |
| | |
| | #117 (permalink) |
| Purger | Re: Sta vam se mota po glavi...bas sada? Ja bi spavao još !!!
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #119 (permalink) |
| Veteran | Re: Sta vam se mota po glavi...bas sada? kupanje u moru
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: bas sada, glava, motanje, sada |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:19.