| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Sta vam se mota po glavi...bas sada? u Humor forumu; Gdje mi je kartica... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #471 (permalink) |
| charolastra | Re: Sta vam se mota po glavi...bas sada? Gdje mi je kartica ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #472 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: ...Novi Sad... Godina: 23
Poruka: 4,495
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sta vam se mota po glavi...bas sada? Poljupci.......
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. |
| | |
| | #475 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,357
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sta vam se mota po glavi...bas sada? Zaintirigiralo me FBS-ovo pitanje...
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #476 (permalink) |
| charolastra | Re: Sta vam se mota po glavi...bas sada? Burek
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #477 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sta vam se mota po glavi...bas sada? s mesom preliven vrhnjem u kojem je isjeckani češnjak. Uffff ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #479 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 9,097
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sta vam se mota po glavi...bas sada? prijatelju, da te naucim nesto zauvijek...a i ostale koji ne poznaju ovu tematiku najbolje na zalost kod nas se u hrvatskoj prihvatilo pogresno pravilo prilikom opisa bureka i ostalih pita po originalu,burek je burek i on je uvijek s mesom tj. pita s mesom...ne postoji burek s mesom ili burek s sirom ili burek s jabukama i sl. kad se kaze burek misli se na meso ostale pite su sirnice, zeljanice, krompiruse itd. ![]() nadam se da sam uspio razjasniti i da vas nisam previse udavio ![]()
__________________ |
| | |
| | #480 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sta vam se mota po glavi...bas sada? Kolega fala na tome. Znam to, no uvriježeno je na našem području da postoje bureci. Zato sam specificirao na sta mislim ![]() No svejedno, hvalevrijedan trud ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: bas sada, glava, motanje, sada |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:21.