| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Sta vam se mota po glavi...bas sada? u Humor forumu; me no like lemonade me like lemonade... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #525 (permalink) |
| charolastra | Re: Sta vam se mota po glavi...bas sada? Nekakvi kostimi, pa bez kostima, ma košmar ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #527 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,522
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sta vam se mota po glavi...bas sada? ma limunadaaaaaaaa...fina frisko ocjedena ![]() ![]() ![]() zelim da mazda nade kljuceve pa da moze voziti svoju mazdicu ![]()
__________________ My very own Boogey Man.. I am your work of art. |
| | |
| | #528 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-07 Lokacija: u snovima
Poruka: 1,337
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sta vam se mota po glavi...bas sada? he he... ključevi su od kuće i od kapije... tako kad samjučer došla kući, negdje oko 2 h sam ko idiot papućama na petu i bijelim hlaćama morala preskočiti ogradu... nadam se da me nitko nije vidio od susjeda... i još k tome mi crkne baterija na mobu... o đizus
__________________ Cijeni riječi, svaka od njih može biti tvoja posljednja... |
| | |
| | #529 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,522
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sta vam se mota po glavi...bas sada? meni je bas baterija crkla..........ne znam di mi je punjac ![]() ![]() sad ga punim preko kabela za komp. probaj, mozda ce ti upaliti ![]() OT: mozda da odem spavati?
__________________ My very own Boogey Man.. I am your work of art. |
| | |
| | #530 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-07 Lokacija: u snovima
Poruka: 1,337
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sta vam se mota po glavi...bas sada? neš vjerovat, ali i ja ne znam di mi je punjač... a ne znam i ja razmišljam da bi lagano mogla u krpe...
__________________ Cijeni riječi, svaka od njih može biti tvoja posljednja... |
| | |
![]() |
| Tagovi: bas sada, glava, motanje, sada |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:14.