| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Sta vam se mota po glavi...bas sada? u Humor forumu; mislis? ma, jos cu malo pricekat, barem da dnevnik prode... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #531 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,823
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sta vam se mota po glavi...bas sada? mislis? ma, jos cu malo pricekat, barem da dnevnik prode ![]() ![]() ![]()
__________________ These feelings I have never shown remain unknown I really don't know if I'm that strong. |
| | |
| | #534 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Moto susreti Godina: 19
Poruka: 2,284
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sta vam se mota po glavi...bas sada? malo sam opet popio.............pa razmisljam dali da se izrigam sadsa ili cew me proc
__________________ Pali gume a ne dušu ![]() I said speed, Give me what I need, Yeah |
| | |
| | #535 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sta vam se mota po glavi...bas sada? proci ce te, proci ce te. ![]() ![]() ![]() @ prospero: boooooooooook ![]() OT: milka s tri vrste cokolade ![]()
__________________ These feelings I have never shown remain unknown I really don't know if I'm that strong. |
| | |
| | #537 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-07 Lokacija: u snovima
Poruka: 1,337
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sta vam se mota po glavi...bas sada? kako ne bi bila u koži prosperu... zaista ti se sad ni ne isplati ići spavati...
__________________ Cijeni riječi, svaka od njih može biti tvoja posljednja... |
| | |
| | #538 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sta vam se mota po glavi...bas sada? sto se to prosperu vrti po glavi???? ![]() ![]() ![]() weeeeeeee.....i'm so hepiiiiiiiiii ![]() ![]() ![]()
| | |
| | #540 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sta vam se mota po glavi...bas sada? pogledaj mi raspolozenje ![]() ![]() ![]() btw. kao sto vec rekoh...pava mi se
| | |
![]() |
| Tagovi: bas sada, glava, motanje, sada |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:21.

a još nisam ni otišo leć, tek se sad vratio
Pali gume a ne dušu
bok malena