| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Sta vam se mota po glavi...bas sada? u Društvo forumu; ništa posebno........ |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #7223 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Sta vam se mota po glavi...bas sada? shopping...
__________________ Dinamo je život,a sve ostalo su sitnice!! ![]() ...jer pobjede i porazi bez tebe na isto svode se... ...starim ja,a u ljubav vjere nemam... ...s nama je gotovo...ako ikad vratim vjeru u tebe... |
| | |
| | #7226 (permalink) |
| Dr.sc. foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,638
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sta vam se mota po glavi...bas sada? zake me opet glava boli..pa nisma uchil iss
__________________ “I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.” |
| | |
| | #7227 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Sta vam se mota po glavi...bas sada? vuxs-šupljina...znam po sebi... oće li mi sisterka doći na vikend?
__________________ Dinamo je život,a sve ostalo su sitnice!! ![]() ...jer pobjede i porazi bez tebe na isto svode se... ...starim ja,a u ljubav vjere nemam... ...s nama je gotovo...ako ikad vratim vjeru u tebe... |
| | |
| | #7229 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-05-08 Lokacija: Samoborka Godina: 21
Poruka: 689
![]() | Re: Sta vam se mota po glavi...bas sada? Hoče li mi netko sje.. datum koji sam si odredila za godišni,hm..
__________________ Oči u oči,nije to lako al rastanak barem zaslužili smo, oči u oči a ne ovako,ko da se nikad ni sreli nismo... ![]() |
| | |
| | #7230 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-07 Lokacija: Pula Godina: 29
Poruka: 2,017
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sta vam se mota po glavi...bas sada? šišanje
__________________ Postoje ljudi koji nam izvade srce i oni koji ga vrate na mjesto. Zbog onog tko nam ga izvadi, ostatak života provedemo trgajući drugima njihova srca...jer nekako moramo ostati živi. |
| | |
![]() |
| Tagovi: bas sada, glava, motanje, sada |
« Sto ce te sada napraviti?
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:15.

If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something