| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Sta vam se mota po glavi...bas sada? u Društvo forumu; hoću li proći matematiku, ili ne...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #8327 (permalink) |
| prof. Foruma | oće li mi Talijani proć?? ![]()
__________________ Dinamo je život,a sve ostalo su sitnice!! ![]() ...jer pobjede i porazi bez tebe na isto svode se... ...starim ja,a u ljubav vjere nemam... ...s nama je gotovo...ako ikad vratim vjeru u tebe... |
| | |
| | #8329 (permalink) |
| Banned | nece.. naravno da nece... ![]() ovo sta sam sad vidio... Coupet drzi ruku dosta nisko dok su ovi Francuzi zagrljeni... ![]() e ljudi... sad gledam na kalednar i vidim sljedeca godina je sva neka sugava... Nova godina je na petak 13. a uskrsni ponedjeljak je u nedjelju... koristi edit i ne spamaj! Zadnji Uredio daidza : 17-06-08 u 20:13. |
| | |
| | #8330 (permalink) |
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,372
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sta vam se mota po glavi...bas sada? Najjebenije plave oči koje sam vidjela i ova skripturina ![]() (zakaj moj mozak ne može raditi jednosmjerno)
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. |
| | |
![]() |
| Tagovi: bas sada, glava, motanje, sada |
« Sto ce te sada napraviti?
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 2 (1 članova i 1 gosta) | |
| temperamentna |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:38.

i ova skripturina