| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Sta vam se mota po glavi...bas sada? u Društvo forumu; da mazda misli da je normalna i da ce se naspavat'... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #9612 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-07 Lokacija: u snovima
Poruka: 1,692
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sta vam se mota po glavi...bas sada? aha.. ![]() šta ti misliš? jesam normalna ili... ![]()
__________________ ...zauvijek se pamte oni s kojima se voljeli nismo, čije su nam usne bile nepoznate i kojima smo u snu pisali pismo... |
| | |
| | #9613 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Sta vam se mota po glavi...bas sada? of korz si normalna ...![]() Tko ovdje ne poludi ; taj nije normalan…
__________________ Angelina , please adopt me ![]() ![]() I may not be totally perfect - but some parts of me are excellent. ![]() Volim te mama , al* ne vise od Dinama !! |
| | |
| | #9614 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sta vam se mota po glavi...bas sada? ako ti tako kažeš... OT mota mi se po glavi, kad mislim otić spavat... bojim se da ću opet zaglavit do jutra....
__________________ ...zauvijek se pamte oni s kojima se voljeli nismo, čije su nam usne bile nepoznate i kojima smo u snu pisali pismo... |
| | |
| | #9616 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Sta vam se mota po glavi...bas sada? mota mi se da cu pozelit mojoj "frendici" mazdi laku noc ..i nek sanja nekaj lijepo ![]()
__________________ Angelina , please adopt me ![]() ![]() I may not be totally perfect - but some parts of me are excellent. ![]() Volim te mama , al* ne vise od Dinama !! |
| | |
| | #9617 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sta vam se mota po glavi...bas sada? Citat:
jao, baš si srce.. eto i ja ću tebi poželit laku noć i ugodne snove ti želim... pus@ ![]()
__________________ ...zauvijek se pamte oni s kojima se voljeli nismo, čije su nam usne bile nepoznate i kojima smo u snu pisali pismo... | |
| | |
| | #9618 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Sta vam se mota po glavi...bas sada? hvalja , hvalja .. evo bas mi se mota po glavi da sam izgubio "nevinost" na forumu i dobio prvi pusek za laku noc .. ajm hepi pig ![]()
| | |
| | #9619 (permalink) |
| charolastra | Re: Sta vam se mota po glavi...bas sada? tko će meni dati pusu za laku noć
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: bas sada, glava, motanje, sada |
« Kakav vam je bio dan?
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:14.

...