| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Šta znache slova u vashim imenima/nickovima u Društvo forumu; A= dusa si B= sexy si C= uvek si napaljena/napaljen D= dobar/dobar u krevetu E= dobar/dobra na ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,684
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Šta znache slova u vashim imenima/nickovima A= dusa si B= sexy si C= uvek si napaljena/napaljen D= dobar/dobar u krevetu E= dobar/dobra na plesnom podiumu F= mnogima se dopadas kao osoba G= borac H= ne sigurna/ne siguran I= malkice luda/lud J= otvorena K= dobro se ljubis L= poverljiva/poverljiv M= stidljiva/stidljiv N= prelepo izgledas O= nedozvoljavas da ti neko kaze sta mora da uradis P= uvek spremna/spreman za akciju Q= ma luda/lud do bola R= razmazena/razmazen si S= nije se tezko zaljubiti u tebe T= znas ljudima da kazes ono sto zele da cuju U= volis da si u centru paznje V= znas odvratno da se predstavis W= iznenadjujes X= radoznala/radoznao si Y= vrlo dobro znas da pokreces svoj jezik Z= misteriozna/ misteriozan si --------------------------------------------- V= znas odvratno da se predstavis U= volis da si u centru paznje X= radoznala/radoznao si S= nije se tezko zaljubiti u tebe kaj me se tak lako chita?.....
__________________ Jebao ne jebao, godine kurcu prolaze |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Veteran | Re: Šta znache slova u vashim imenima/nickovima J = otvoren O = nedozvoljavas da ti neko kaze sta mora da uradis K = dobro se ljubis S = nije se tezko zaljubiti u tebe
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,727
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta znache slova u vashim imenima/nickovima Mijenjaj nick.... ![]() L= poverljiva/poverljiv O= nedozvoljavas da ti neko kaze sta mora da uradis C= uvek si napaljena/napaljen R= razmazena/razmazen si I= malkice luda/lud A= dusa si N= prelepo izgledas ![]() Jebote giga, koji si ti fajter.... ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #6 (permalink) |
| The Eye | Re: Šta znache slova u vashim imenima/nickovima S= nije se tezko zaljubiti u tebe A= dusa si H= ne sigurna/ne siguran A= dusa si T= znas ljudima da kazes ono sto zele da cuju A= dusa si B= sexy si A= dusa si
__________________ Waiting in the calm of desolation, Wanting to break from this circle of confusion. Sleeping in the depths of isolation, Trying to wake from this daydream of illusion. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Šta znache slova u vashim imenima/nickovima N= prelepo izgledas E= dobar/dobra na plesnom podiumu S= nije se tezko zaljubiti u tebe P= uvek spremna/spreman za akciju R= razmazena/razmazen si E= dobar/dobra na plesnom podiumu T= znas ljudima da kazes ono sto zele da cuju N= prelepo izgledas A= dusa si sve osim R je točno ![]() pogotovo ona slova koja se ponavljaju (n,e) ![]() ![]() ![]()
__________________ Imam savršenu kompilaciju za kraj.... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Negdje u tišini....
Poruka: 1,003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta znache slova u vashim imenima/nickovima T= znas ljudima da kazes ono sto zele da cuju A= dusa si J= otvorena N= prelepo izgledas I= malkice luda/lud C= uvek si napaljena/napaljen A= dusa si
__________________ . When in doubt, make a fool of yourself. There is a microscopically thin line between being brilliantly creative and acting like the most gigantic idiot on earth. So what the hell, leap! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| ...... Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,615
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta znache slova u vashim imenima/nickovima W - iznenadjujes H - nesigurna I - malkice luda T - znas ljudima da kazes ono sto zele da cuju E - dobra na plesnom podijumu D - dobra u krevetu E - d. na p. p. V - znas odvratno da se predstavis I - m.l. L - poverljiva
__________________ Credibile quia ineptum... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta znache slova u vashim imenima/nickovima F= mnogima se dopadas kao osoba ![]() A= dusa si ![]() T= znas ljudima da kazes ono sto zele da cuju ![]() B= sexy si ![]() O= nedozvoljavas da ti neko kaze sta mora da uradis ![]() Y= vrlo dobro znas da pokreces svoj jezik ![]() S= nije se tezko zaljubiti u tebe ![]() L= poverljiva/poverljiv ![]() I= malkice luda/lud ![]() M= stidljiva/stidljiv ![]()
__________________ dobio sam kartu za Hrvatska-Engleska |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:25.

kaj me se tak lako chita?.....