| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Što bi da vam sin dovede momka kući u Društvo forumu; Eto baš zanimaju me razmišljanja ljudi... Ja mislim da bi to prihvatio.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Što bi da vam sin dovede momka kući Eto baš zanimaju me razmišljanja ljudi... Ja mislim da bi to prihvatio.
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-07-07 Godina: 24
Poruka: 2,067
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što bi da vam sin dovede momka kući Šta bi ja napravio? Tog tipa zamolio da izađe iz stana, a sinu reko da mi takve stvari više nikad u životu ne napravi.
__________________ Gutta cavat lapidem,non vi sed saepe cadendo. (Kap buši kamen, ne snagom, već čestim kapanjem.) |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što bi da vam sin dovede momka kući ne, ozbiljno je pitanje... sto ako je to njegova sexualnost... zasto kociti tu osobu neka bude sretan, bolje to nego da se drogira ili nesto, a sto sad kao da je smak svita ako je gay, zanimaju me misljenja drugih... pitanje je dobar osvrt na to koliko smo liberalni i slicne probleme naseg drustva...
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-06-08 Lokacija: Osijek
Poruka: 638
![]() | Re: Što bi da vam sin dovede momka kući sve je to stvar odgoja... ako sinu ne branis stvari, sve mu dozvoljavas i razmazis ga mali ce postat pomalo tetkast i onda se ne treba zacudit kad uvati decka za rukicu i sece promenadom. polu vojni dril pa neces imat takvih sranja |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Somewhere I Belong | Re: Što bi da vam sin dovede momka kući Citat:
al opet moj je sin,i ja ga volim kakav god on je... ak nije sretan s curama,jbg nije,..popizdila bi radi toga... al šta ja tu mogu.... ne mogu mu ja odredit u kog će se on zaljubit i s kim će bit... ali ne bi dopuštala da mi dovodi dečka kuć jel ne bi mogla gledati pedera u mojoj kući s mojim sinom... i pokušala bi ga sparit s nekom curom,ak treba dovela bi neku macu kući i stavila ju s njim u sobu da mu prorade hormoni ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #10 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što bi da vam sin dovede momka kući Citat:
ovo je nezrelo razmisljanje... koliko ih je pedera u vojsci... takva razmisljanje uglavnom imaju neinformirani ili malo primitivni ljudi, a ako nisi to onda si latentni homoseksualac...
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:36.