Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Što bi napravili da dobijete na lotu? u Društvo forumu; Evo gledam kako je neki lik dobio 12000000 kuna na lotu. Što bi vi napravili da vam je sad taj ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 15-06-07, 21:58   #1 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 19,137
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza
Što bi napravili da dobijete na lotu?

Evo gledam kako je neki lik dobio 12000000 kuna na lotu.

Što bi vi napravili da vam je sad taj dobitak?

Da li bi dali nešto u dobrotvorne svrhe?

Da li bi ostali anonimni dobitnik ili bi htjeli da se javno objavi vaše ime?

Kome bi sve pomogli od rodbine i prijatelja?

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-06-07, 22:00   #2 (permalink)
Banned

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,374
Fearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobar
Re: Što bi napravili da dobijete na lotu?

Prvo bi napravio feštu i pozvao sve prijatelje
naravno da bih odvojio jednu svotu i za dobrotvorne svrhe
Anoniman
Riješio bih cjeloj familiji financijske probleme
Kupio sebi i curi novi auto....
Fearless Mastermind je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-06-07, 22:02   #3 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,229
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Nemam pojma, znam samo da bih htjela biti anonimna. Većinu bih dala roditeljima, jedan dio bih dala da se u Brodu izgradi azil za napuštene životinje jer ga Brod još uvijek nema.. nemam neke ideje, nisam o tome nikad razmišljala jer nikad ne igram loto, ne dam hrvatskoj lutriji ni kune.
Odgovori sa citatom
Star 15-06-07, 22:39   #4 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Što bi vi napravili da vam je sad taj dobitak? Napravila bi feštu za sve, orilo bi i gorilo, a onda bi si kupila novu kuću.

Da li bi dali nešto u dobrotvorne svrhe? Da

Da li bi ostali anonimni dobitnik ili bi htjeli da se javno objavi vaše ime? Anonimus totalus, ali pošto bi bila tako velika fešta saznalo bi se

Kome bi sve pomogli od rodbine i prijatelja? Naravno svojim roteljima, dečku, nekim frendovima, mojoj baki

Zaboravih najbitnije... Put oko svijeta sa shoppingom u svakom gradu!!!

Zadnji Uredio teica : 15-06-07 u 22:41.
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-06-07, 22:42   #5 (permalink)
Banned

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,374
Fearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobar

E da i kupio bi od kikija VIP članstvo na forumu
Fearless Mastermind je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-06-07, 22:50   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,344
berto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono nešto

za 12 milja,,, kupio bi kuću, auto, stavia dvi milje na banku, a ostatak bi spržia na visokokvalitetne zabave..
Odgovori sa citatom
Star 15-06-07, 22:55   #7 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 07-11-06
Godina: 20
Poruka: 1,095
lotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznat

uložio bi u nešto da zaradim još više, i onda fešta, do kraja života
lotr0510 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-06-07, 03:27   #8 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 7,346
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

Kupio bi si bembaru, dao starcima para, malo za dobrotvorne svrhe, još feštu napravit veliku i još mi ostane da fino živim

9. uberbabe : 1. krug : skupina C
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-06-07, 09:37   #9 (permalink)
Starter

Datum registracije: 08-04-07
Poruka: 53
americano se izdvaja iz mase

Kupio bi vilu u kaliforniji,mrcinu od auta i bio okružen sa komadima i naravno pušio kubanske cigarete i bolio bi me kurac za sve.
americano je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-06-07, 10:06   #10 (permalink)
pure

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,968
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

kupil bi negdje stan..tak da me svi ne žicaju pare...

kaj ja znam kaj bi..glupo mi o tom mashtat..jer ak počnesh nemres stat..
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: dobijete, lotu, napravili, sto

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:42.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108