Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Što bi napravili da dobijete na lotu? u Društvo forumu; Puno toga mi pada na pamet... možda neku lijepu kuću za napuštenu djecu sa velikim ogromnim vrtom pa ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 05-10-07, 13:18   #41 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 09-03-07
Godina: 29
Poruka: 1,544
-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima
Re: Što bi napravili da dobijete na lotu?

Puno toga mi pada na pamet... možda neku lijepu kuću za napuštenu djecu sa velikim ogromnim vrtom pa možda bi bilo mjesta i za kakve životinjice da ih tu čuvamo i pazimo
.... rehabilitacijski centar za invalide ( zdravi neka plaćaju )
kaj ja znam ... volim kad nekog usrećim , vjerojatno bi sve razdijelila tak i tak ne bum sa parama u grob
ima tu još ideja no za te treba zaista puno para i spadaju već u utopiju
-misic- je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-11-07, 00:10   #42 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 28-10-07
Godina: 23
Poruka: 91
ketyy

ja kupila bi kucu u australiji...decku bi kupila porshe...sebi ferrari...

dala za dobrotvorne svrhe...i normalno mojoj obitelji familiji....

i festaaaaaaa dosta bi bilooo
ketyy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-11-07, 00:10   #43 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,482
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan

Jseam ovo već napisao... otišao bi podići pare...
I close my eyes and pass away

I don't know who she is
In my dreams she does exist
Her passion is a kiss
And I can not resist
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-01-08, 23:13   #44 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika temperamentna

Datum registracije: 22-06-07
Godina: 22
Poruka: 165
temperamentna se izdvaja iz mase

..prvo bi napravila neku feštu,počastila sve živo..ne bi se triznila jedno tjedan dana..a sa ostatkom vjerovatno putovala svugdi pomalo.. a onda u slučaju da nešto ostane, e onda bi kupila nešto opipljivo..
temperamentna je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-01-08, 00:59   #45 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-03-07
Godina: 19
Poruka: 1,178
petrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz mase

prvo to proslavila sa bližnjima,proputovala sve živo,jedan dio u dobrotvorne svrhe...za djecu s posebnim potrebama...i normalno,mami i tati jedan dio udijelila...
petrica_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-01-08, 13:33   #46 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,494
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: -misic- Pogledaj Poruke
Puno toga mi pada na pamet... možda neku lijepu kuću za napuštenu djecu sa velikim ogromnim vrtom pa možda bi bilo mjesta i za kakve životinjice da ih tu čuvamo i pazimo
.... rehabilitacijski centar za invalide ( zdravi neka plaćaju )
kaj ja znam ... volim kad nekog usrećim , vjerojatno bi sve razdijelila tak i tak ne bum sa parama u grob
ima tu još ideja no za te treba zaista puno para i spadaju već u utopiju

Isto to
Odgovori sa citatom
Star 05-01-08, 15:43   #47 (permalink)
LPK
prof. Foruma

Datum registracije: 23-08-07
Poruka: 1,287
LPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz mase

Da dobijem 12 milja kuna, pa to i nije novac s kojim se može napravit puno za društvo ali o5 dovoljno da se promjeni nečiji život.
Dao bi 2 milje u dobrotvorne, 5 bi uložio u invest fondove, a 5 bi podijelio roditeljima, rodbini, prijateljima i svima koji me znaju.
LPK je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-01-08, 16:42   #48 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-12-07
Godina: 21
Poruka: 482
LAMPA8 se izdvaja iz mase

nemam pojma.......znam da bi se razbio i pleso do 5 ujutro...do 5 ujutro bi pleso...a razbio bi se.....da...
Odgovori sa citatom
Star 05-01-08, 17:29   #49 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 4,492
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

počastio bi se s jednim novim mercedesom i još puno toga..
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-01-08, 17:37   #50 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-10-07
Poruka: 1,273
lamborghini je zabranio reputaciju

Ostao bi anoniman, nikom nebi ništa poklonio jer znam da ni meni nebi nitko, kupio bi Diabla,ostalo na banku i živio od kamata.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: dobijete, lotu, napravili, sto

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:14.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113