| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Što bi napravili da dobijete na lotu? u Društvo forumu; Puno toga mi pada na pamet... možda neku lijepu kuću za napuštenu djecu sa velikim ogromnim vrtom pa ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-03-07 Lokacija: u oblacima... Godina: 29
Poruka: 1,544
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što bi napravili da dobijete na lotu? Puno toga mi pada na pamet... možda neku lijepu kuću za napuštenu djecu sa velikim ogromnim vrtom pa možda bi bilo mjesta i za kakve životinjice da ih tu čuvamo i pazimo .... rehabilitacijski centar za invalide ( zdravi neka plaćaju )kaj ja znam ... volim kad nekog usrećim , vjerojatno bi sve razdijelila tak i tak ne bum sa parama u grob ima tu još ideja no za te treba zaista puno para i spadaju već u utopiju |
| | |
| | #42 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-10-07 Godina: 23
Poruka: 91
![]() | Re: Što bi napravili da dobijete na lotu? ja kupila bi kucu u australiji...decku bi kupila porshe...sebi ferrari... dala za dobrotvorne svrhe...i normalno mojoj obitelji familiji.... i festaaaaaaa dosta bi bilooo |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što bi napravili da dobijete na lotu? Jseam ovo već napisao... otišao bi podići pare...
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-06-07 Godina: 22
Poruka: 165
![]() | Re: Što bi napravili da dobijete na lotu? ..prvo bi napravila neku feštu,počastila sve živo..ne bi se triznila jedno tjedan dana..a sa ostatkom vjerovatno putovala svugdi pomalo.. a onda u slučaju da nešto ostane, e onda bi kupila nešto opipljivo.. |
| | |
| | #45 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,178
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što bi napravili da dobijete na lotu? prvo to proslavila sa bližnjima,proputovala sve živo,jedan dio u dobrotvorne svrhe...za djecu s posebnim potrebama...i normalno,mami i tati jedan dio udijelila... |
| | |
| | #46 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,494
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što bi napravili da dobijete na lotu? Citat:
![]() Isto to ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
| | #47 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,287
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što bi napravili da dobijete na lotu? Da dobijem 12 milja kuna, pa to i nije novac s kojim se može napravit puno za društvo ali o5 dovoljno da se promjeni nečiji život. Dao bi 2 milje u dobrotvorne, 5 bi uložio u invest fondove, a 5 bi podijelio roditeljima, rodbini, prijateljima i svima koji me znaju. |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-12-07 Godina: 21
Poruka: 482
![]() | Re: Što bi napravili da dobijete na lotu? nemam pojma.......znam da bi se razbio i pleso do 5 ujutro...do 5 ujutro bi pleso...a razbio bi se.....da...
__________________ ..." ne moraš biti zvijezda na nebu,možeš biti i lampa u kući "... |
| | |
| | #50 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: Sant'Agata
Poruka: 1,273
![]() | Re: Što bi napravili da dobijete na lotu? Ostao bi anoniman, nikom nebi ništa poklonio jer znam da ni meni nebi nitko, kupio bi Diabla,ostalo na banku i živio od kamata.
__________________ Chicago Bulls 72-10, Michael Jordan 6 naslova, Serena Williams 8 grand slam, AC Milan - 7 europskih naslova, Pete Sampras 14 grand slam, Kane WWF champion, Ayrton Senna 3 naslova |
| | |
![]() |
| Tagovi: dobijete, lotu, napravili, sto |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:14.

)