| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Što bi vas ovoga trenutka učinilo sretnim??? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Lulu Bg Jedna osoba.... ooooo lulu nam se vratila ooo ooooo... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1013 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,697
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Evo za one koji su ga željeli vidjeti,moj zeko,sada friško slikan(uspjela sam samo jednu sliku slikati jer sad čim sam ga pustila iz gajbe na fotosešn brzo mi je zgibo trčat po sobi i razgibavat se tako da nisam ga uspjela više puta slikati,tu je malo i zažmirio strogo se koncentriravši na grickanje moje torbe!)
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #1016 (permalink) | |
| dežurni spammer XD | Re: Što bi vas ovoga trenutka učinilo sretnim??? Citat:
![]()
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() "od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba" ![]() | |
| | |
| | #1017 (permalink) | ||
| V.I.P. Član | Re: Što bi vas ovoga trenutka učinilo sretnim??? Citat:
Citat:
![]() A mene bi sad malo sladoleda učinilo sretnim ![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." | ||
| | |
| | #1018 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,945
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što bi vas ovoga trenutka učinilo sretnim??? da se sloze neke stvari u mom zivotu ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #1020 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,945
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što bi vas ovoga trenutka učinilo sretnim??? jedna osoba
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
![]() |
| Tagovi: ovoga, sretnim, sto, trenutka, ucinilo, vas |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:15.

da nisu ispiti možda?

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!