| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Što bi vas ovoga trenutka učinilo sretnim??? u Društvo forumu; Ma lako za vrijeđanje, ali nam kozama je vise dosadilo da nas svi oce tuc...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #121 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,296
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što bi vas ovoga trenutka učinilo sretnim??? Ma lako za vrijeđanje, ali nam kozama je vise dosadilo da nas svi oce tuc... ![]()
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #122 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što bi vas ovoga trenutka učinilo sretnim??? A i mene bi neke tukle da mogu Ma ne bi ja nikog mogla, ne bi se spustila na tu razinu nema šanse, to ja tako samo kažem...
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #126 (permalink) |
| samo prazna lutka, i to polovnjača Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,545
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što bi vas ovoga trenutka učinilo sretnim??? Koze su plemenite životinje Imate pravo, ne bi prebila kozu, ali kako bi opalila onu fufu tamo što se keri, jao. fuj.
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura |
| | |
| | #127 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Što bi vas ovoga trenutka učinilo sretnim??? da mi dođe netko,pruži ruku i reće-slušaj moš počinit jedno kažnjivo djelo uključuljući ubojstvo a da te ne prokuže nikad.bila bi recimo dosta zadovoljna.....
__________________ ah..odlazim na par dana u Etiopiju.Daidza,čuvaj mi gaćice...skidaj se,ulice su široke... |
| | |
| | #128 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,692
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što bi vas ovoga trenutka učinilo sretnim??? Bila bih presretna da sam na moru s nekim i da se šečemo po mjesečini! I kada postane več pomalo dosadno,da nam se dogodi nekaj ful ludo i neobično,kao neka vrsta pustolovine!!
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #130 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Što bi vas ovoga trenutka učinilo sretnim??? chevapi ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
![]() |
| Tagovi: ovoga, sretnim, sto, trenutka, ucinilo, vas |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:18.

Ma ne bi ja nikog mogla, ne bi se spustila na tu razinu nema šanse, to ja tako samo kažem...

Jadne koze
Imate pravo, ne bi prebila kozu, ali kako bi opalila onu fufu tamo što se keri, jao. fuj.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!