| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Što bi vas ovoga trenutka učinilo sretnim??? u Društvo forumu; da nemoram u skolu... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #5028 (permalink) |
| charolastra | Re: Što bi vas ovoga trenutka učinilo sretnim??? da mogu zagrliti nekoga zapravo
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5029 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Što bi vas ovoga trenutka učinilo sretnim??? zapravo sam sretna al moglo bi me još više usrećiti da imam danas s kim van....svi se razboljeli preko vikenda ![]()
__________________ No one ever said that it would be this hard |
| | |
| | #5030 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 4,555
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što bi vas ovoga trenutka učinilo sretnim??? pitam se zašto ![]() edit: pick me ![]()
__________________ Nemoj da se kajes kad se nekom dajes,kada starost dodje zadovoljstvo prodje,iskoristi mladost i dozivi radost, tucaj se sve vise,jer lakse se dise |
| | |
![]() |
| Tagovi: ovoga, sretnim, sto, trenutka, ucinilo, vas |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:08.