| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Što bi vas ovoga trenutka učinilo sretnim??? u Društvo forumu; Jedan forumaš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #6442 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Što bi vas ovoga trenutka učinilo sretnim??? da sve napokon završi, da imam svoje mjesto gdje mi niko neće smetati i svoj mir, da zaboravim na ovaj svijet i živim po svom
__________________ Svi kompjuteri rade istom brzinom - kad im se isključi struja! Misliti - to je nešto što radiš dok je kompjuter ugašen. Ko je GENERAL FAILURE i kog vraga radi na mom hard disku??? |
| | |
| | #6443 (permalink) |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: u shoppingu Godina: 24
Poruka: 5,166
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što bi vas ovoga trenutka učinilo sretnim??? Da ne moram ići na posao, nego da se mogu vucarati po gradu, po mogućnosti na kavi i po dućanima. Joj... ![]()
__________________ Si vis pacem, para bellum. |
| | |
| | #6449 (permalink) |
| štovatelj amaterskih čokoladnih očiju | Re: Što bi vas ovoga trenutka učinilo sretnim??? bubaona....baš sam rollig.......ili horny.....ili nabrundani ko medo štedo........jbt....
__________________ ovo nije signal za prelazak na djelo (djeco, ne ponavljati kod kuće) ![]() a |
| | |
![]() |
| Tagovi: ovoga, sretnim, sto, trenutka, ucinilo, vas |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:29.

a