| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Što bi vas ovoga trenutka učinilo sretnim??? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: driver1zg spavanje i mazenje i jednom osobom ali ja bi i malo ljubavi za promjenu... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #6491 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,540
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što bi vas ovoga trenutka učinilo sretnim??? ![]() ali ja bi i malo ljubavi za promjenu ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #6494 (permalink) |
| Lutka od krvi bez trunke ideje | Re: Što bi vas ovoga trenutka učinilo sretnim??? da se mogu koncentrirat i uciti normalno
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #6495 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,540
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što bi vas ovoga trenutka učinilo sretnim??? Citat:
![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu | |
| | |
| | #6498 (permalink) |
| Lutka od krvi bez trunke ideje | Re: Što bi vas ovoga trenutka učinilo sretnim??? bog! popusit ces bananu
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #6499 (permalink) |
| charolastra | Re: Što bi vas ovoga trenutka učinilo sretnim??? da se sjedenjem i ležanjem skidaju kile
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6500 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,432
![]() ![]() ![]() | Re: Što bi vas ovoga trenutka učinilo sretnim??? neukrotiva drzim ti fige i nadam se da ces proc, a carice kakva ljubav, ja imam ljubavi ko u prici, a price su za malu djecu, a ti to nisi ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
![]() |
| Tagovi: ovoga, sretnim, sto, trenutka, ucinilo, vas |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:55.