| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Što bi vas ovoga trenutka učinilo sretnim??? u Društvo forumu; cjepivo protiv nekih ljudi. koja sam ja budaletina.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #6513 (permalink) |
| charolastra | Re: Što bi vas ovoga trenutka učinilo sretnim??? pizza i sok
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6515 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,366
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što bi vas ovoga trenutka učinilo sretnim??? Tuširanje...
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist |
| | |
| | #6516 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Što bi vas ovoga trenutka učinilo sretnim??? da se ne bediram...
__________________ Dinamo je život,a sve ostalo su sitnice!! ![]() ...svijet je pun ljudi,a nigdje čovjeka... ![]() ...ako ikad vratim vjeru u tebe...fališ mi do bola...starim ja,a u ljubav vjere nemam... |
| | |
| | #6518 (permalink) |
| Lutka od krvi bez trunke ideje | Re: Što bi vas ovoga trenutka učinilo sretnim??? pizza i sprite, bas bi to sad i za desetr cokoladnu tortu ![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
![]() |
| Tagovi: ovoga, sretnim, sto, trenutka, ucinilo, vas |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 2 (1 članova i 1 gosta) | |
| Tenisačica-zg |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:44.