| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Što bi vas ovoga trenutka učinilo sretnim??? u Društvo forumu; da su svi sretni, valjda bi i na mene nešto prešlo... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #8251 (permalink) |
| charolastra | Re: Što bi vas ovoga trenutka učinilo sretnim??? da su svi sretni, valjda bi i na mene nešto prešlo
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8253 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,244
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što bi vas ovoga trenutka učinilo sretnim??? potpisujem daidzino! jebem mu, valjda bi moralo malo i nama ha daidza?
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #8255 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Što bi vas ovoga trenutka učinilo sretnim??? Citat:
![]() ![]() ![]()
__________________ ...it is a good day to die, and the day isn't over yet... | |
| | |
| | #8257 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Što bi vas ovoga trenutka učinilo sretnim??? društvo...ljubav....normalna internet veza ![]()
__________________ It was the wicked and wild wind Blew down the doors to let me in Shattered windows and the sound of drums People couldn't believe what I'd become... |
| | |
| | #8258 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Što bi vas ovoga trenutka učinilo sretnim??? fkt XD i onda još neko pita šta je to emo. Pola vas je emo lol. Mene bi sad učinilo sretnom to da se vrati društvo što je ošlo na more. Da vidim jedne zelene oči . I jeger ![]()
__________________ Spit on me, let go, get rid of me And try to survive your stupidity |
| | |
| | #8260 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,429
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što bi vas ovoga trenutka učinilo sretnim??? sex, odmor, sunce, more, nisam zahtjevna ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
![]() |
| Tagovi: ovoga, sretnim, sto, trenutka, ucinilo, vas |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:44.

. I jeger