| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Što biste trenutno radili - da možete? u Društvo forumu; Da možete, sada, ovog trena, kuda bi išli ili što bi htjeli raditi sad? Da vas ništa ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | Što biste trenutno radili - da možete? Da možete, sada, ovog trena, kuda bi išli ili što bi htjeli raditi sad? Da vas ništa ne sprečava, niti vrijeme, niti ljudi oko vas, niti lova di bi sad bili i što bi radili? evo ja bi volio biti bilo gdje preko okeana i trošiti pare i zajebavati se sa frendovima, piti, kupati se i uživati |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: Što biste trenutno radili - da možete? Ima takva tema negdje na forumu...Ali ipak ću reći što bih ja ovog trena najradije ...bila sa svojim dragim da me mazi i pazi i da ne razmišljam o ničemu, a pogotovo ne o ovom tupavom faksu ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,224
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što biste trenutno radili - da možete? Što bi trenutno radio? Jebavao Monicu Bellucci. Ili polagano davio bivšu curu. Stvarno se ne mogu se odlučit između te dvije stvari, obje su mi podjednako privlačne.
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #10 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,224
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što biste trenutno radili - da možete? Da... srećom, ne znaš bivšu. Pa kažem da mi se teško odlučit. Jer ako opalim Monicu Bellucci, opet će me nakon toga mučit zašto bivša živi, diše... a ako nju pridavim bit ću sretan jer sam oslobodio svijet iskonskog zla, potomka nečastivog, inkarnacije čiste nepatvorene zloće... dakle njezinom eliminacijom pružio sam sebi zadovoljstvo i učinio dobro djelo na korist cijelom čovječanstvu... ali opet, Monica Bellucci je Monica Bellucci... mmmmmljaaaaccc Ponavljam... to je prava dilema!
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT Zadnji Uredio damfisk : 31-05-06 u 23:48. |
| | |
![]() |
| Tagovi: biste, mozete, radili, sto, trenutno |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Što ste sanjali sinoć? | Cyrus | Upoznavanje i Druženje | 320 | 19-07-08 16:02 |
| Što je Linux? | Kristijan | Linux | 89 | 31-05-07 21:20 |
| Best of Usenet | Sandman | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 10-05-06 07:51 |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:13.

i trošiti pare i zajebavati se sa frendovima, piti, kupati se i uživati