| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Što biste trenutno radili - da možete? u Društvo forumu; nista...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2482 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Negdje u tišini....
Poruka: 880
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što biste trenutno radili - da možete? Ispijala cijeli dan kave i sokove u jednom predivnom kafiću, ah....
__________________ . When in doubt, make a fool of yourself. There is a microscopically thin line between being brilliantly creative and acting like the most gigantic idiot on earth. So what the hell, leap! |
| | |
| | #2483 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,076
![]() ![]() ![]() | Re: Što biste trenutno radili - da možete? spavao ko zaklan
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #2484 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Što biste trenutno radili - da možete? Spavala, jer sam noćas i ja razmišljala kojim redom ide lupanje u crkvi![]()
__________________ Now Im not looking for absolution Forgiveness for the things I do But before you come to any conclusions Try walking in my shoes |
| | |
| | #2485 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,471
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što biste trenutno radili - da možete? koktel/sladoled na terasi, a onda pljus u more ![]() mogu samo sanjati ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #2487 (permalink) |
| charolastra | Re: Što biste trenutno radili - da možete? zgazio nekog autom
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #2488 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što biste trenutno radili - da možete? steta auta, ne isplati ga se bzvz razbijat ![]() pametni znaju cemu sluzi palica ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
![]() |
| Tagovi: biste, mozete, radili, sto, trenutno |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Što ste sanjali sinoć? | Cyrus | Upoznavanje i Druženje | 494 | 06-10-08 17:11 |
| Što je Linux? | Kristijan | Linux | 89 | 31-05-07 21:20 |
| Best of Usenet | Sandman | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 10-05-06 07:51 |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:04.

i ja razmišljala kojim redom ide lupanje u crkvi