Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Što biste trenutno radili - da možete? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Wamp znam kako je...vjerovao ili ne Eh... kaže ona meni da zna... nakon svih mojih ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 01-06-06, 00:34   #31 (permalink)
glup & gluplji

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,888
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima
Re: Što biste trenutno radili - da možete?

Citat:
Pravi autor: Wamp
znam kako je...vjerovao ili ne
Eh... kaže ona meni da zna... nakon svih mojih teorija da su žene takve kakve jesu... ona meni kaže da zna kako mi je...

A dobro, evo reći ću da ti vjerujem...

Ali ovako kako mi je - ne bih poželio ni najgorem neprijatelju.

A jebi ga, valjda tako mora bit. Šta ću...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-06-06, 00:35   #32 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 22
Poruka: 17,825
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

joj odkud je ta slika, iz nekog FILMA
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-06-06, 00:37   #33 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,326
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: damfisk
Eh... kaže ona meni da zna... nakon svih mojih teorija da su žene takve kakve jesu... ona meni kaže da zna kako mi je...

A dobro, evo reći ću da ti vjerujem...

Ali ovako kako mi je - ne bih poželio ni najgorem neprijatelju.

A jebi ga, valjda tako mora bit. Šta ću...

ne mora tako biti....a šta ti misliš da si jedini koji se razočarao? Ma naći će se jedna kad tad koja će ti promijeniti mišljenje o ženama ja sam sigurna
Odgovori sa citatom
Star 01-06-06, 00:38   #34 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,476
eowyn je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: Kristijan
joj odkud je ta slika, iz nekog FILMA
Nemam pojma, ja sam iz likovnog učila A za film ne znam

A ti Damfisk, zašto glavu razbijaš nekom koja te očito nikad nije ni zaslužila...odi joj pokaži što ti sve možeš, jer čim je bila u stanju povrijediti takvog dečka kakav si ti, znam da ne vrijedi ni jedne jedine riječi Eh kad te vidim tako tužnog, ne znam šta bi joj napravila da je se dočepam

Ne smije nama našeg Damfiska nitko dirat!!!
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-06-06, 00:43   #35 (permalink)
glup & gluplji

damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Wamp
ne mora tako biti....a šta ti misliš da si jedini koji se razočarao? Ma naći će se jedna kad tad koja će ti promijeniti mišljenje o ženama ja sam sigurna
Pa nisam jedini... to i potvrđuje ispravnost mojih teorija... puno ih se razočaralo, a još više ih je što će se tek razočarati. Razočarenje uzrokovano ženama je nužno i neizbježno, pitanje je samo kad će se dogodit.

A ja promijenit mišljenje o ženama. Čisto sumnjam. Žene su takve kakve jesu, one su nužno zlo - vrlo lijepo, zanimljivo, privlačno, seksi, mljac-mljac zlo - ali ipak zlo.

Ja sam se pomirio sa takvim stanjem stvari u svemiru

Citat:
Pravi autor: eowyn
A ti Damfisk, zašto glavu razbijaš nekom koja te očito nikad nije ni zaslužila...odi joj pokaži što ti sve možeš, jer čim je bila u stanju povrijediti takvog dečka kakav si ti, znam da ne vrijedi ni jedne jedine riječi Eh kad te vidim tako tužnog, ne znam šta bi joj napravila da je se dočepam

Ne smije nama našeg Damfiska nitko dirat!!!
Thanks. A ona je takva kakva jest. Lijepa, pametna, vesela... ali žena. Jebi ga. Nije ona kriva šta je žena, protiv toga se ne može.

Ma neću ja nju zadavit, baš kao što neću jebat Monicu Bellucci. To ja samo tako malo se ispušem. Vidio sam je večeras pa malo liječim nagomilane frustracije
Odgovori sa citatom
Star 01-06-06, 00:48   #36 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,882
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

Citat:
Pa nisam jedini... to i potvrđuje ispravnost mojih teorija... puno ih se razočaralo, a još više ih je što će se tek razočarati.
Sad i ti mrvicu pretjeruješ!
Ono - pijan koma, pijan ko svinja, znači svinja je koma.
Razočarašaš se, ti nekoga razočaraš, drugi put je opet sunce, ali ajde, nek ti bude večeras
A barem ti se neće desiti ovo s prve stranice:

Nesvakidašnji slučaj obiteljskog nasilja dogodio se u utorak u Splitu. Odvjetnik Ico Škarpa (Godina:
29, Lokacija:Split, Interesi:sve živo i neživo, Zanimanje:nešto jako dosadno, Ico Škarpa nije član nijedne javne korisničke grupe) bio je žrtva nasilja svojoj kući kada ga je supruga Amela Škarpa (36), posjekla po ruci, najvjerojatnije nožem...

Zadnji Uredio Lovel : 01-06-06 u 00:53.
Lovel je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-06-06, 00:51   #37 (permalink)
glup & gluplji

Citat:
Pravi autor: Lovel
Sad i ti mrvicu pretjeruješ!
Ono - pijan koma, pijan ko svinja, znači svinja je koma.
Razočarašaš se, ti nekoga razočaraš, drugi put je opet sunce, ali ajde, nek ti bude večeras
A barem ti se neće desiti ovo s prve stranice:

Nesvakidašnji slučaj obiteljskog nasilja dogodio se u utorak u Splitu. Odvjetnik Ico Škarpa bio je žrtva nasilja svojoj kući kada ga je supruga Amela Škarpa (36), posjekla po ruci, najvjerojatnije nožem...
A čuj, ako misliš da pretjerujem, znači da spadaš u skupinu onih koji će se tek razočarati. Kad se to dogodi, javi!

BTW - znam tog tipa. I njegovu ženu
Odgovori sa citatom
Star 01-06-06, 00:56   #38 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,882
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

Citat:
A čuj, ako misliš da pretjerujem, znači da spadaš u skupinu onih koji će se tek razočarati. Kad se to dogodi, javi!

BTW - znam tog tipa. I njegovu ženu
Razočaran sam poslom i (zasad) mi je porodica trava na ljutu ranu.

BTW - ispravio sam post:

Nesvakidašnji slučaj obiteljskog nasilja dogodio se u utorak u Splitu. Odvjetnik Ico Škarpa (Godina:
29, Lokacija:Split, Interesi:sve živo i neživo, Zanimanje:nešto jako dosadno, Ico Škarpa nije član nijedne javne korisničke grupe) bio je žrtva nasilja svojoj kući kada ga je supruga Amela Škarpa (36), posjekla po ruci, najvjerojatnije nožem...
Odgovori sa citatom
Star 01-06-06, 00:59   #39 (permalink)
glup & gluplji

Ha ha ha ha ha ha ha ha :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Svaka čast!
Dobar! Rep+ za domišljatost.
Odgovori sa citatom
Star 01-06-06, 01:03   #40 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 22
Poruka: 17,825
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

LOL

DAMFISK
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: biste, mozete, radili, sto, trenutno

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Što ste sanjali sinoć? Cyrus Upoznavanje i Druženje 494 06-10-08 17:11
Što je Linux? Kristijan Linux 89 31-05-07 21:20
Best of Usenet Sandman Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 10-05-06 07:51

Trenutno vrijeme na forumu: 09:26.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114