| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Što biste trenutno radili - da možete? u Društvo forumu; stab` da radim....paaaaaaa....za pocetak zatvorio se u ludacku sobu....a nakon toga....otisao tamo gdje niko nece skuzit ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #561 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Što biste sada radili-da možete? stab` da radim....paaaaaaa....za pocetak zatvorio se u ludacku sobu....a nakon toga....otisao tamo gdje niko nece skuzit da me nema i di nikom necu nedostajat (ko da je bilo ista drukcije do sad...hehe)....i uzivat....
__________________ lud ko siba, ko s tri kita, sisem zrak, ne pitam za mrak, tlak na max, dihtung slab, curi nekaj, nea veze, nek se mijesa, ko ih jebe |
| | |
| | #565 (permalink) |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 6,492
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što biste sada radili-da možete? Docekala zoru u prijatnom drustvu...ok vatrica iz kamina pucketa...a mi ispijamo sve do poslednje kapi....i smejemo se kao ludi...jer upravo shvatismo da zivot ne treba uzimati za ozbiljno...i odlicno cemo se osecati...a sutra nema obaveza...i ne moze nam niko nista...
__________________ The rage and love... the story of my life... |
| | |
| | #566 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 21
Poruka: 1,970
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što biste sada radili-da možete? bio u krevetu na toplom i čito knjigu!
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
| | #568 (permalink) |
| Veteran | Re: Što biste sada radili-da možete? ništa...a to i radim ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #570 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 21
Poruka: 1,970
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što biste sada radili-da možete? plivao!
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
![]() |
| Tagovi: biste, mozete, radili, sto, trenutno |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Što ste sanjali sinoć? | Cyrus | Upoznavanje i Druženje | 521 | 01-12-08 20:45 |
| Što je Linux? | Kristijan | Linux | 89 | 31-05-07 22:20 |
| Best of Usenet | Sandman | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 10-05-06 08:51 |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:14.