| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Što biste učinili da imate još 5 sati života? u Društvo forumu; A neznam baš čobi, mislim da si ti nedavno imao avatar od poručnika grubera pa bi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Veteran | Re: Što biste učinili da imate još 5 sati života? A neznam baš čobi, mislim da si ti nedavno imao avatar od poručnika grubera pa bi se ti bolje snašao nego ja ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,617
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što biste učinili da imate još 5 sati života? ali nakon što sam stavio ovaj ti si reko: ćobi ![]() offffffftopic, kaj bi ja radio zadnjih pet sati, izvadio baterije iz sata
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! |
| | |
| | #25 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Što biste učinili da imate još 5 sati života? spavao bi sa 50 godišnjim blizankama? neznam, otišao bih do svoje susjede renate sopek i ševili bi se do kraja mog jadnog života...
__________________ Nemoj se srditi što ružin grm nosi trnje, nego se raduj što trnov grm nosi ruže. |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Veteran | Re: Što biste učinili da imate još 5 sati života? Istina ![]() Kakve bi cure bile na ševa partiju za kraj našeg života ? ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,470
![]() | Re: Što biste učinili da imate još 5 sati života? Bit je u tome da ako bi za 5 sati bio kraj mog života, ne bi bio i kraj svačijeg života Jer nije ni rečeno u prvom postu da bismo svi umrli u isto vrijeme Dakle, ja bih organizirala party jer je kraj mog života i dala bih si maksimalno oduška ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: biste, imate, jos, sati, sto, ucinili, zivota |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:16.