| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Sto ce te sada napraviti? u Humor forumu; Blago vama. Meni cimer u sobi a frizider prazan! Još malo po forumu pa leć... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1133 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Sto ce te sada napraviti? slušam bebi dol i idem po forumu ali vidim svi rade il studiraju, moraču naveče ali ako je visoki datum može se i vikendom dobro forumisati jer raja nemože van. hi,hi,hi
__________________ "Ako govoriš oprezno, jezik je tvoja vrlina, a ako govoriš kako ti padne na pamet, jezik je tvoja nesreća." "Bolje svašta jesti nego svašta govoriti." |
| | |
| | #1135 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Sto ce te sada napraviti? evo malo je forumaša na forumu, uglavnom gledaju golotinje pa ću ja za to vreme da prasnem ženu. Burgiju u ruke pa ga malo natežem da poraste i evo odlazim sa podignutom burgijom....
__________________ "Ako govoriš oprezno, jezik je tvoja vrlina, a ako govoriš kako ti padne na pamet, jezik je tvoja nesreća." "Bolje svašta jesti nego svašta govoriti." |
| | |
| | #1137 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Sto ce te sada napraviti? evo bas otvaram velke cevape s kajmakom i dvostrukom porcijom luka te sa strane ceka litrena piva...jedan od meni najdrazih nacina ubijanja tijela krece....wish me luck....
__________________ lud ko siba, ko s tri kita, sisem zrak, ne pitam za mrak, tlak na max, dihtung slab, curi nekaj, nea veze, nek se mijesa, ko ih jebe |
| | |
| | #1140 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,222
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sto ce te sada napraviti? Malo prozujat forumom
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| | |
![]() |
| Tagovi: sto radit, sto sada |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:23.