| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Sto ce te sada napraviti? u Humor forumu; Sad ću i ja čekati da vidim kakav je to film... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #181 (permalink) |
| Veteran | Re: Sto ce te sada napraviti? Sad ću i ja čekati da vidim kakav je to film
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #182 (permalink) |
| Purger | Re: Sto ce te sada napraviti? Zapalit cigaretu ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #184 (permalink) |
| charolastra | Re: Sto ce te sada napraviti? Malo prosurfati forumom pa ima opet film za pogledati
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #186 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Novi Sad Godina: 23
Poruka: 4,503
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sto ce te sada napraviti? Poslati SMS
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. |
| | |
| | #187 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Sto ce te sada napraviti? e bas nista....bil bum statican.....ni atomi oko mene se nebuju micali kolko bum statican.....
__________________ lud ko siba, ko s tri kita, sisem zrak, ne pitam za mrak, tlak na max, dihtung slab, curi nekaj, nea veze, nek se mijesa, ko ih jebe |
| | |
![]() |
| Tagovi: sto radit, sto sada |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:50.