| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Sto ce te sada napraviti? u Humor forumu; početi raditi,već mi je puna referada studenata(tko kaže da vole spavati,subota ujutro a kod mene posla ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2821 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-04-08 Godina: 32
Poruka: 148
![]() | Re: Sto ce te sada napraviti? početi raditi,već mi je puna referada studenata(tko kaže da vole spavati,subota ujutro a kod mene posla kao u priči) da se ubiješ....
__________________ Neko to od gore vidi sve... |
| | |
| | #2822 (permalink) |
| Veteran | Re: Sto ce te sada napraviti? popiti kavu i prosurfati forumom
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #2825 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Sto ce te sada napraviti?
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš |
| | |
| | #2827 (permalink) |
| Djed Mraz Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 9,093
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sto ce te sada napraviti? pojest nesto od voca za marendu
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #2828 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Sto ce te sada napraviti?
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš |
| | |
| | #2829 (permalink) |
| Djed Mraz Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 9,093
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sto ce te sada napraviti? to mi je za pocetak dana, a mozes se naisit ako pojedes frape od 3-4 banane, 2-3 bjelanjka, sojinog mlika i meda malo
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #2830 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Novi Sad Godina: 23
Poruka: 4,503
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sto ce te sada napraviti? Skuvati i popiti kafu pa zatim baciti se na raspremanje sobe...
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. |
| | |
![]() |
| Tagovi: sto radit, sto sada |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:50.