| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Sto ce te sada napraviti? u Humor forumu; Citat: Pravi autor: edhembeg Dobro, a ja već mislio da ti poklonim svoj upaljač ... OT Morat cu izaci vani zapaliti, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4761 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 02-06-07 Godina: 29
Poruka: 1,845
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sto ce te sada napraviti? Citat:
![]() OT počešat si nos ![]()
__________________ Ne treba meni zvijezda sa neba, meni samo treba kada se probudim da mi kažeš...dobro jutro moja voljena | |
| | |
| | #4762 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 27-06-08 Lokacija: Istra Godina: 25
Poruka: 1,616
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sto ce te sada napraviti? Jednostavno sam zakasnio ... Prije si ga nasla ... ![]() OT definitivno sada idem vani prosetati i zapaliti koju ...
__________________ ...Kada izgubite, ne gubite to iskustvo... |
| | |
| | #4764 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,257
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sto ce te sada napraviti? ic vidjet dal ovaj jos spava... pa mislim stvarno. dode kod mene, kao idemo negdje bla bla. i onda legne i spava!!!!!!! od 8 sati!!!! u mojoj sobi,zauzme cjeli krevet!!! a ja? eto me tu...
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #4766 (permalink) |
| charolastra | Re: Sto ce te sada napraviti? truditi se izdržati još sat i pola
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: sto radit, sto sada |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:20.