| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Sto ce te sada napraviti? u Humor forumu; Iznenadit se kako je Dorina od-bannirana... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #472 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,060
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sto ce te sada napraviti? rasturati baldur's gate II
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #474 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,640
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sto ce te sada napraviti? Zakaj iznenaditi? Znam ja da ja tebe živciram, ali eto šta sad, piši vlastima da me maknu iako do sada nisam prekršila ni jedno pravilo cp - a ![]() ![]() I ban sam sama tražila za juče ![]()
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... |
| | |
![]() |
| Tagovi: sto radit, sto sada |
« Pišite što god vam padne na pamet
|
neukrotiva chat topic o svemu (da se ne offtopičari po ostalim temama) »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:02.

29 49.....