| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Sto ce te sada napraviti? u Humor forumu; zaljubit se... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4791 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-03-08 Lokacija: ..nA TeBi.. Godina: 18
Poruka: 625
![]() | Re: Sto ce te sada napraviti? zaljubit se
__________________ Ti bi jednom,ja bi više...Ti bi glasno,ja bi tiše... Ti bi brzo,ja bi sporo...Ti bi grubo,ja bi nježno... Ti bi danju,ja bi noću...Ti baš nećeš kad ja hoću... |
| | |
| | #4792 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Sto ce te sada napraviti? ajde abby samo naprijed , drzim ti fige ![]() otici cu spavati i sanjat cu Angelinu Jolie ( nadam se )
__________________ In God we trust; all others must pay cash. ![]() And now, for something completely different:Mama ti je hrčak a tata ti smrdi po bazgi ! |
| | |
| | #4794 (permalink) |
![]() | Re: Sto ce te sada napraviti? tenks ![]() ajde drzim i ja tebi...sweet dreams ![]()
__________________ Ti bi jednom,ja bi više...Ti bi glasno,ja bi tiše... Ti bi brzo,ja bi sporo...Ti bi grubo,ja bi nježno... Ti bi danju,ja bi noću...Ti baš nećeš kad ja hoću... |
| | |
| | #4795 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Sto ce te sada napraviti? hvalja puno ....to i mogu samo sanjati , da Angie napusti Brada zbog mene ona je to planirala , al onda su se "dogodili" blizanci ![]() ![]() ah ljubav je iracionalna .. sad odoh pajkiti - bolje je ![]()
__________________ In God we trust; all others must pay cash. ![]() And now, for something completely different:Mama ti je hrčak a tata ti smrdi po bazgi ! |
| | |
| | #4796 (permalink) |
![]() | Re: Sto ce te sada napraviti? hehe pa da ![]() al mislim da ima i boljih od nje..sad kako kome ![]() zelim ti slatke i glatke Angie snove hehepozzz
| | |
| | #4797 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odlična, hvala na pitanju
Poruka: 595
![]() ![]() ![]() | Re: Sto ce te sada napraviti? čudit se, ali krenut dalje ![]()
__________________ Ako razgovaram na telefon, sigurno su dobre vijesti, jer kod mene, drugačije ne mogu ni biti ![]() Čestitke Dinamu za ligu Uefa, napokon da su i naši klubovi pobijedili. Pozdrav od Hajdukovca |
| | |
| | #4798 (permalink) |
| charolastra | Re: Sto ce te sada napraviti? zbilja ne znam, čitati forum
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: sto radit, sto sada |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:56.

In God we trust; all others must pay cash.