Otići do knjižnice isprintati neke tekstove
Raspravljate o temi Što ćete raditi nakon što odete off sa Croportala-? u Upoznavanje i Druženje forumu, dio Društvo foruma; Eto, da opravdam reputaciju nove i otvorim još jednu temu, meni zanimljivu, jer sam u dubini duše mali voajer Moram ...
Otići do knjižnice isprintati neke tekstove
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
ništa više neće biti isto kao prije CP-a![]()
nadam se da ću ostati u kontaktu s par super ljudi
misti: na što si točno mislila? što ćemo raditi kad se zauvijek odlogiramo sa CP-a ili?![]()
ako odem ikad za stalno sa croportala prestat će smisao mojeg postojanja što znači da nikad neću otić
a danas kad odem off...vozit ću se doma i onda opet prije ručka doći na croportal![]()
.
Ti si moja tajna, moja zvizda sjajna
sva nestvarna ka duga, moja divojka sa juga
Zagrli me jako, najjače što znaš, ljubi me polako tebi pripadam...
Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Dragi moji.. Mislila sam privremeno offAli samo pišite. Volim vidjeti kako 'moja c/p tema' raste i razvija se. Nadam se da neće dugo pelene nositi
![]()
Zadnji Uredio misti : 16-06-09 u 14:38
ja cu vodit mog bucmastog pekmezica psica bucu na šetnjicu jednu malju.![]()
otići doma na ručak, malo odmoriti i vjerovatno se ponovo logirati
p.s interesantnije bi bilo da je ovo drugo u pitanju, barem meni![]()
...Ne prekidaj zenu kad suti...
おとわるいなー
trunuti pod zemljom![]()
Teglit ću kutije i probijat se kroz prometnu gužvetinu. (koja budala se vidla seliti na 30+)
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.