| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Što ću biti kad odrastem? u Društvo forumu; Ovdje možete vidjeti koje je vaše pravo zanimanje ili vaš idealan posao.. http://www.jobpredictor.com/... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 903
![]() | Ovdje možete vidjeti koje je vaše pravo zanimanje ili vaš idealan posao.. http://www.jobpredictor.com/
__________________ "Ne vjeruj ženi koja laže" |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 16
Poruka: 239
![]() ![]() | Re: Što ću biti kad odrastem? Hello Bart your ideal job is a Village Idiot ![]() E ne mkgu vjerovati satvim svoje pravo ime: idiot Stavim ime: Bart opet sam idiot Stavim ime Oggy: Hello Oggy your ideal job is a Quiz Show Contestant |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Veteran | Re: Što ću biti kad odrastem? Wamp i ja možemo zajedno u stjuardese ![]() Hello Marko your ideal job is an Air Stewardess ![]() Description Score Salary : 4/10 Education : 7/10 Job Satisfaction : 9/10 Community contribution : 7/10 Pulling Power : 8/10 Uniform : 8/10 Total 43/60
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Što ću biti kad odrastem? Hello (real name) your ideal job is a Playing for a soccor team ![]() Hello matilda your ideal job is a n Air Stewardess ![]() Description Score Salary : 4/10 Education : 7/10 Job Satisfaction : 9/10 Community contribution : 7/10 Pulling Power : 8/10 Uniform : 8/10 Total 43/60 Pa zamalo me proglasi glupačom. Zadnji Uredio MATILDA : 11-06-06 u 09:33. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-09-04
Poruka: 1,058
![]() | Re: Što ću biti kad odrastem? uff bolje da ne kažem šta sam ja dobio....:čekić stujardesice, ja idem nakon srednje u višu zrakoplovnu u v.gorici za pilota pa dođite mi praviti društvo u cockpitu :čekić
__________________ Grunf:"tko gubi dobitak, dobija gubitak" |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Što ću biti kad odrastem? Hello Mad your ideal job is a nything where you can kiss ass Remember to scroll below for more information about your new job !!! Description Score Salary : 6/10 Education : 6/10 Job Satisfaction : 9/10 Community contribution : 3/10 Pulling Power : 3/10 Uniform : 4/10 Total 31/60
__________________ ** broos before whores... ** |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Što ću biti kad odrastem? Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: biti, kad, odrastem, sto |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Jacques Houdek | sahasa | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 75 | 18-07-08 01:57 |
| Mujo i ekipa | Gogy | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 4 | 11-07-08 00:33 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
| 100 viceva o plavušama | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 25-04-04 17:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:49.

:čekić