| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Što je to hrabrost (po vama) ? u Društvo forumu; hrabrost je voljeti i vjerovati jel nikad ne znaš oće te ta osoba koju voliš i kojoj vjeruješ zajebati . eto ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: Što je to hrabrost (po vama) ? hrabrost je voljeti i vjerovati jel nikad ne znaš oće te ta osoba koju voliš i kojoj vjeruješ zajebati. eto to je za mene hrabrost između ostalog
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-10-07 Lokacija: Zadar
Poruka: 459
![]() ![]() ![]() | Re: Što je to hrabrost (po vama) ? Pravi cin hrabrosti za mene je kad van nabrijani lik stavi pistolj na glavu a ti mu kazes pucaj pi_ka ti materina pucaj (dogodilo se mom frendu bija san prisutan)
__________________ zapivajmo nocas u konobi nek se stare uspomene bude tuđi covik nikad nece znati sto to veze Dalmatinske ljude |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: ulica muških prostitutki Godina: 28
Poruka: 4,858
![]() ![]() ![]() | Re: Što je to hrabrost (po vama) ? Hrabrost je sposobnost pojedinca da kontrolira svoje ponašanje u situacijama koje izazivaju strah. ![]()
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Što je to hrabrost (po vama) ? znate kad su u školi pisali sastav na temu "što je hrabrost"-sigurno svi znate jer mislim da je to urbana priča i da smo svi išli sa tim "tipom u razred". tema je bila "što je za tebe hrabrost" a tip je napisao naslov,ostavio stranicu praznu i u zadnji red napisao OVO JE HRABROST. |
| | |
| | #39 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što je to hrabrost (po vama) ? Sagnuti se zavezati tenisicu ispred pedera. ![]() Ja sam hrabra onda ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:44.