| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Što kažete na Croportal Večeru u Društvo forumu; Da organiziramo jedan petak, recimo u 20H, večeru u meksičkom restoranu, pa da malo pijemo i zabavljamo se. Ima meksički ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4 (permalink) |
| Administrator | Re: Što kažete na Croportal Večeru - mjesto održavanja mitinga - Caramba, Frankopanska 6 - vrijeme: 20:00h - cijena po osobi - 50kn *u cijenu ukljuceno: hrana + jedna cuga* meni na veceri: - tortilje punjene junetinom, sirom i povrćem, prelivene umakom od vrhnja i salsom - tortile punjene piletinom, sirom i povrćem, prelivene umakom od vrhnja i salsom *dodatni prilozi: - zapečeni grah i sir, salatica, čili šta kažete, kaj ne bi bilo jebeno, nas recimo i 20 ili 30, ili 40, ili koliko već, da nas je i 10 opet super zajebancija |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Purger | Re: Što kažete na Croportal Večeru Ja sam za ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Purger | Re: Što kažete na Croportal Večeru Ja bi stvarno htio upoznat ekipu.Ajmo ljudi,tko je za druženje ???
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Administrator | Re: Što kažete na Croportal Večeru i ja isto, bojim se da će biti slab odaziv, pogle koliko forumaša, a nitko nije za večeru ![]() joks, silence, alfa, hagan_bajan, pharaoh, slay, slider, tarquino, wonderwall, zoki27, lovel, vanderhook, tzukius, fat_boy_slim, hornedrapid, kreky, kreky drugi ![]() ima vas dosta ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 30
Poruka: 1,355
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što kažete na Croportal Večeru Kakav kreky drugi? Jedan je kreky!! Ja bi došao ali mi je malo daleko doći iz Zone B do Zagreba. Hebiga! Imaju meksikanci kućnu dostavu do Zone B??
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Purger | Re: Što kažete na Croportal Večeru Možda ne vole meksičku kuhinju Da probamo prebacit u kineski restoran ili talijanski ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: croportal, vecera |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:32.