| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Što kažete na Croportal Večeru u Društvo forumu; ili ga napiješ pa gravitacijom padne na pod... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #104 (permalink) |
| charolastra | Re: Što kažete na Croportal Večeru ja ću doći ako NEĆE biti rakije ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #106 (permalink) |
| charolastra | Re: Što kažete na Croportal Večeru Ma može jeger ili tako nešto, samo da nije rakija ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #108 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,432
![]() ![]() ![]() | Re: Što kažete na Croportal Večeru pa u rijeku mozemo nocenje u dom zeljeznicara , da nebi odmah mislili neznam da je to drvnara gdje su tracnice i alat, to je ljepa zgrada sa malim parkingom ispred, a no daj vi iz rijeke objasnite bolje i ima jedan fini restoran kad se spusta prema moru s desne strane poslje semafora i imaju jako dobar zagrebacki i nemaju obican kruh nego neke svoje pogacice, jako su dobre, a u zg-u pa pivnica medvedgrad ima dosta mjesta ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #109 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,910
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što kažete na Croportal Večeru Citat:
Gdje ćeš jednu divnu sudžukicu usporediti sa konfekcijom ala bečki... Sudžukica je plod nečije ljubavi jer je trebalo napraviti tako dobru smjesu mesa i zacina Bečki je svinjski odrezak adekvatno posoljen, promrljan po krušnim mrvicama i bačen u vrelo ulje. Nest ti zajebancije i truda...
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... | |
| | |
| | #110 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,762
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što kažete na Croportal Večeru Zaboga... ![]() počele se spominjat kojekakve bedastoće i splačine... a sve je počelo s ribom... ![]()
__________________ Boja ...Bila boja je boja; bila boja je najbolja na svitu i niko mi ne more reć' da nije tako! |
| | |
![]() |
| Tagovi: croportal, vecera |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:29.

pa u rijeku mozemo nocenje u dom zeljeznicara , da nebi odmah mislili neznam da je to drvnara gdje su tracnice i alat, to je ljepa zgrada sa malim parkingom ispred, a no daj vi iz rijeke objasnite bolje i ima jedan fini restoran kad se spusta prema moru s desne strane poslje semafora i imaju jako dobar zagrebacki i nemaju obican kruh nego neke svoje pogacice, jako su dobre, a u zg-u pa pivnica medvedgrad ima dosta mjesta