| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Što kažete na Croportal Večeru u Društvo forumu; ajde da se mi dogovorimo, a za hranu i pice cemo lako... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #111 (permalink) |
| One Minute Silence | Re: Što kažete na Croportal Večeru ajde da se mi dogovorimo, a za hranu i pice cemo lako ![]()
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. |
| | |
| | #112 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Što kažete na Croportal Večeru a mogli bi se nac i svi na jedan masni "burek od sira" mada je to glupo ime jer to znaci "pita od mesa od sira" ![]()
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #113 (permalink) | |
| One Minute Silence | Re: Što kažete na Croportal Večeru Citat:
![]() najbolje bi bilo negdje na otvorenom, kao 1.maj/svibanj npr...roštilj,piće ovo ono ![]() ma ustvari najbolje bi bilo kad bi se mi uspjeli uopste dogovorit ![]()
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. | |
| | |
| | #115 (permalink) |
| One Minute Silence | Re: Što kažete na Croportal Večeru ma moze sta hoces samo nek je poj`st popit ![]()
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. |
| | |
![]() |
| Tagovi: croportal, vecera |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:34.

ajde izjasnite se