Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Što kažete na Croportal Večeru u Društvo forumu; A jebi ga gazda... 12. misec mi je radni... a nije baš lako potegnit do Zagreba radi pizdarije - nemojte ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 02-12-06, 02:01   #21 (permalink)
nevoljen

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,810
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima
Re: Što kažete na Croportal Večeru

A jebi ga gazda... 12. misec mi je radni... a nije baš lako potegnit do Zagreba radi pizdarije - nemojte se ljutit, moja draga ekipa, ne smatran ja vas "pizdarijon", ali meni je sve osim posla "pizdarija" za otić u Zagreb...

Možda iza Nove Godine, nešto u proliće ili tako nekako...

Znate kako je - radi se, nije baš lako izgubit cijeli dan na zajebanciju...

Sorry, ljudi, but jebi ga - ne mogu... da mogu, doša bi
I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka.
Copyright by Davor Burazin
damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-12-06, 02:03   #22 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,470
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Ja isto sumnjam da bih mogla ovaj mjesec.. ali idući, tj. iza nove godine već da...
Wamp je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-12-06, 02:14   #23 (permalink)
nevoljen

damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Pa, evo ja mislim da bih ja mogao nekako to iskombinirat ako bi se dogovorili nekih 2-3 tjedna unaprijed i ako to bude vikend (neradni dan)... inače, ne bih uspio

Naravno, ovo ja samo spominjem onako...

nemojte me krivo shvatit - pa sasvim je logično da se neće cijela ekipa ravnat po meni - skupite se vi koji možete, proveselite se, pa mi na forumu prepričajte kako je bilo... i ja ću bit zadovoljan ako vama bude dobro
I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka.
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-12-06, 03:34   #24 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,784
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

onda u 1mjesecu
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-12-06, 11:06   #25 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

Datum registracije: 02-01-06
Godina: 23
Poruka: 3,188
fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija

a mozemo iskombinirat tri vecere ili vec koliko u Zagrebu, Osijeku i Rijeci

Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
fuzija je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-12-06, 12:51   #26 (permalink)
The Najarogantnija

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,146
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

hmmm... ja bi došla, ali nema ni jedne cure iz Zagreba... stoga... kada dođu mama, wamp i eo ja dolazim!
Odgovori sa citatom
Star 02-12-06, 12:57   #27 (permalink)
nevoljen

Pa dobro, evo, ja ću dovest sestru
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-12-06, 13:51   #28 (permalink)
štovatelj amaterskih čokoladnih očiju

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,029
VanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavan
Pošalji poruku preko AIM-a korisniku VanderHook Pošalji poruku preko MSN-a korisniku VanderHook

...ja sam uvijek za....samo radje bi Pri Zvoncu nek meksicko.....tam je punjeni lungic, punjena vjesalica itd. a cijene su isto sportske....mjesecno sam dva put po tri dana u zg..imam i hotel placeni...tak da sam u nacelu za akciju...dogovorite se...
Odgovori sa citatom
Star 02-12-06, 16:25   #29 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,784
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

e pa onda ajmo, tko je za 1 mjesec da organiziramo večeru, nemora biti meksički restoran, može bilo koji drugi, lako se dogovorimo.

ajmo napraviti popis za 1 mjesec
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-12-06, 20:02   #30 (permalink)
štovatelj amaterskih čokoladnih očiju

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,029
VanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavan
Pošalji poruku preko AIM-a korisniku VanderHook Pošalji poruku preko MSN-a korisniku VanderHook

25,26,27. 01.....ja sam za....
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: croportal, vecera

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:26.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113