| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Što kažete na Croportal Večeru u Društvo forumu; Može...al ne u pučkoj kuhinji već u restoranu "Plavi 9" u Zvonimirovoj... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Purger | Re: Što kažete na Croportal Večeru Može...al ne u pučkoj kuhinji već u restoranu "Plavi 9" u Zvonimirovoj ![]() ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #43 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,060
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što kažete na Croportal Večeru onda ćemo na ribice kod 'mimice'. ![]() p.s. studentska menza također igra. ![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Purger | Re: Što kažete na Croportal Večeru Pa ne dolazi se u Zagreb riba jest ![]() Valjda bi si maznul jedan zagrebački odrezak ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #45 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,633
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što kažete na Croportal Večeru Nisam ni ja za ribu ![]() Idemo u SC na brzu liniju ![]()
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,399
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što kažete na Croportal Večeru Ne spominji mi brzu u SC-u Joj, odkad nisam bila na lignjama, mislim da sam i zaboravila okus. Probala sam ih u svakakvim restoranima, ali na brzoj u SC-u su među Top 3. Morala bi otići, čisto onako da se opet osjećam kao student i da se prisjetim lignji. ![]() |
| | |
| | #47 (permalink) |
| charolastra | Re: Što kažete na Croportal Večeru Pa od neki dan nisi bila na lignjama ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #48 (permalink) | |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,633
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što kažete na Croportal Večeru Citat:
![]() ![]() Ma što to kaza A meni šipak? ![]()
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... | |
| | |
| | #49 (permalink) |
| charolastra | Re: Što kažete na Croportal Večeru Pa kad nisi htjela doći ![]() Dobro ajde, nije bilo baš neki dan
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: croportal, vecera |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:28.

pusa