| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi što mislite o zavidnim ljudima u Društvo forumu; eto što mislite o ljudima koji su ljubomorni i zavidni ako ste vi u nečem uspješniji i bolji od ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| fear of the dark | što mislite o zavidnim ljudima eto što mislite o ljudima koji su ljubomorni i zavidni ako ste vi u nečem uspješniji i bolji od njih? ako npr napišete bolje od njih ispit a oni umiru od ljubomore? ako npr imate neke stvari koje oni ne,i također im e krivo... šta mislite o takvoj vrsti ljudi? za mene su takvi ljudi baš gamad... i idu mi na živce. npr ja danas pisala ispit,i riješila cijeli,nadam se prolasku jer stvarno je sve točno što sam napisala dok neke moje kolege i kolegice nisu riješili kak treba i past će,i odma su nastali oni zavidni i prokleti komentari.... ![]() a ja si mislim alo ljudi spustite se ![]() ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,286
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: što mislite o zavidnim ljudima Odavno sam prestala mislit o takvim ljudima. Jednostavno se ne obazirem, jer je to njihov problem a ne moj. Znam da je ljudima kojima sam bitna drago kad uspijem u bilo cemu, i to su ljudi cije mi je misljenje bitno. A ovi sta su zavidni, sta cu im ja... Neka pate, drugi put cu jos bolje njima za dišpet... ![]()
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| charolastra | Re: što mislite o zavidnim ljudima žalim ih
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #7 (permalink) |
| fear of the dark | Re: što mislite o zavidnim ljudima ja nisam zavidna... mene boli briga jel neko do kog mi nije stalo ima nešto il ne,jel postiže nešto il ne,nemam zašto bit zavidna... a ako mi je do nekog stalo onda sam presretna ako ta osoba ima ono što želi i ako postiže svoje ciljeve.
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,286
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: što mislite o zavidnim ljudima Jedno je kad je netko zavidan tek toliko da sam/sama zeli postat bolji u necemu i ta zavist mu daje povod da nesto dobro napravi, a druga je stvar kad zavidni ljudi trose svoju energiju na mrznju i zele da osoba na koju su zavidni bude gora ili da se osjeca lose zbog svog uspjeha, a ne trose je na to da oni sami budu bolji u necemu.
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:39.