| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi što mislite o zavidnim ljudima u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: eva Jedno je kad je netko zavidan tek toliko da sam/sama zeli postat bolji u necemu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Banned | Re: što mislite o zavidnim ljudima Citat:
potpisujem | |
| | |
| | #14 (permalink) |
| o®iđiđi Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,412
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: što mislite o zavidnim ljudima da pokazuju ljudsku slabost. neki manje, neki više, sve u korist svoje nesreće. jadni oni za koje je trava uvijek zelenija u susjedovu dvorištu.
__________________ |
| | |
| | #15 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: što mislite o zavidnim ljudima Hm, zanimljivo pitanje, imam baš sličnu situaciju na poslu (u pitanju je zavist jednog kolege zbog toga što drugi ide na bolji posao), to nije normalno koliko ljudi mogu biti ljubomorni ![]() Ja sam uvijek pozitivno ljubomorna (to znači - super, da bar mogu i ja tako, ali ako ne mogu sad, moći ću kad-tad)
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #16 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: što mislite o zavidnim ljudima osobno se uopće ne obazirem na takve ljude(a nažalost ima ih...)...njihov problem...tako mi je svejedno... neukrotiva-ovo šta si napisala za ispite...o daaa...tek se tada vidi koliko su ljudi zavidni,ako si bolji u nečemu... kao primjer mogu dati jednu curu koja je zavidna na neke stvari koje ja imam,a ona ne...naravno ona to ne želi priznati,ali to je preočito...ponajprije kad je riječ o odjeći...al šta ću joj ja...ja nisam zavidna,jer nemam razloga biti...šta imam-imam,šta ne-ne...ima puno važnijih stvari oko kojih se trebam brinuti...
__________________ Dinamo je život,a sve ostalo su sitnice ![]() ...ej,šta mi radiš,prvo me pališ,pa me onda hladiš... ...slomio si sve u meni,slomio za sva vremena... |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Banned | Re: što mislite o zavidnim ljudima Citat:
![]() ljudi od zavisti ponekad ni ne svačaju svoje kvalitete,jer misle da je sve tuđe bolje... kimi girl-imam i ja takvih legica zavidnih na odjeću...to mi je bezveze... Zadnji Uredio neukrotiva_031 : 03-06-08 u 18:07. | |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-01-08
Poruka: 119
![]() | Re: što mislite o zavidnim ljudima Citat:
potpisujem | |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: što mislite o zavidnim ljudima Citat:
![]() Ja sam još u nevjerici
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu | |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
« Klub 18000
|
Ciljevi??? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:14.

potpisujem