| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi što mislite o zavidnim ljudima u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: ševa da pokazuju ljudsku slabost. neki manje, neki više, sve u korist svoje nesreće. jadni oni ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #23 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: što mislite o zavidnim ljudima u svakom slucaju, nista dobro.. trudim se ne biti u blizini takvih ljudi.
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #24 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-04-08 Lokacija: sjedište MI6 Godina: 34
Poruka: 1,402
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: što mislite o zavidnim ljudima ne mislim o njima. a ako se baš moram družiti sa njima - na poslu npr - onda idemo pričom u druge vode, a ja malo potisnem to što znam o njima ( o ljubomori, zavisti i to) pa mi dan prođe ugodnije. a ako me zbilja smetaju nađem si nekog posla pa se maknem.
__________________ You only live twice |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-06-08 Lokacija: Zagreb
Poruka: 304
![]() | Re: što mislite o zavidnim ljudima Ovisi kako zavidni. Mogu samo željeti nešto što imam ja ili u tom smislu, to ne smeta...ali ako su zlonamjerno zavidni, već lude od ljubomore i jasno to pokazuju jednostavno ih žalim i poželim više nikad s njima ne pričat ![]() |
| | |
| | #29 (permalink) |
| curićak Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: što mislite o zavidnim ljudima BMK za njih Svima su nam dane jednake mogućnost, samo ih treba znati iskoristiti (namojte cjepidlačiti na ovo "svima", mislim da se razumije kaj sam pod time mislila). Jedni su drugima zavidni najčešće na stvarima koje bi i sami htjeli, ali nekako ih je previše strah da im se pokušaj ne obije o glavu. Ili su prelijeni pokrenuti se. 'ko im kriv! ![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Banned | Re: što mislite o zavidnim ljudima istina,i npr što se meni jučer dogodilo,imali smo svi isto vremena za ispit,ja sam ispisala 8 velikih strana i na sva pitanja odgovorila (toliko se kod nas traži za prolazak,i ak ovaj put padnem otić ću se žalit) dok ostali su odgovorili samo na 2-3 pitanja i pizdili što sam ja toliko napisala... ![]() jedna je legica počela i psovat pod testom radi toga što joj je bilo krivo što ona nije toliko napisala,a svima su nam dane jednake mogućnosti,pa ko joj kriv... |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
« Klub 18000
|
Ciljevi??? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:20.