Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi što mislite o zavidnim ljudima u Društvo forumu; sve najljepše...

Odgovor

Opcije Teme
Star 04-06-08, 10:53   #31 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-02-08
Godina: 26
Poruka: 1,457
Agness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznat
Re: što mislite o zavidnim ljudima

sve najljepše
Agness je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-06-08, 12:16   #32 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Godina: 1
Poruka: 3,725
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: carllito Pogledaj Poruke
obično me takvi ljude vesele u životu
laju ali ne grizu
šta se mene tiče, neka i grizu. gric, gric, kvrk! (pukne zubić)
Dar1 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-06-08, 16:17   #33 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 9,134
fat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnost

Citat:
Pravi autor: ševa Pogledaj Poruke
jadni oni za koje je trava uvijek zelenija u susjedovu dvorištu.
ili veća sisa kod tuđe žene

ljubomora je urođena osobina. jedna od rijetkih osobina s kojom se rađamo kao npr. i strah od mraka.

kao takvu ju je jako teško kontrolirati. u malim količinima je pozitivna jer te tjera da se takmičiš s ljudima oko sebe i boljim od sebe, da postigneš barem ono što oni imaju ako ne i više.

ali ako ništa ne radiš a ljubomoran si, i tračaš i ogovoraš ljude oko sebe zbog te ljubomore onda si idiot i bolesna osoba.
Star 04-06-08, 22:29   #34 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Godina: 1
Poruka: 3,725
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar

ja mislim da to nije urođeno. možda je to posljedica krivog odgoja od malih nogu
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-06-08, 22:44   #35 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-06-08
Poruka: 304
hayde22 je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: Dar1 Pogledaj Poruke
ja mislim da to nije urođeno. možda je to posljedica krivog odgoja od malih nogu
moguće, ako te odmalena uče da uvijek moraš imat nešto bolje od drugoga...
hayde22 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-06-08, 09:08   #36 (permalink)
prof. Foruma

Agness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznat

Ja isto mislim da je to urođeno...

vrlo jednostavno- usporedite zavidnu osobu sa braćom/ sestrama
Agness je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-06-08, 09:37   #37 (permalink)
curićak

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 7,070
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Dar1 Pogledaj Poruke
Ljubomora je urođena osobina. Od odgoja ovisi koliko će tu osobinu razviti u pozitivnom ili negativnom smjeru.
Odgovori sa citatom
Star 05-06-08, 09:55   #38 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Ljubomora je urođena osobina. Od odgoja ovisi koliko će tu osobinu razviti u pozitivnom ili negativnom smjeru.
Ali nekima ne pomaže nikakav odgoj
Agness je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-06-08, 10:09   #39 (permalink)
curićak

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 7,070
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Agness Pogledaj Poruke
Ali nekima ne pomaže nikakav odgoj
Odgoj pomaže uvijek. Samo što kod većine danas jako mali udjel u odgoju ima obitelj, a sve više ulica.
Vladaju uglavnom neka pravila ulice pa nije ni čudo da ima sve više i više zavidnih ljudi.
Odgovori sa citatom
Star 05-06-08, 10:10   #40 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Odgoj pomaže uvijek. Samo što kod većine danas jako mali udjel u odgoju ima obitelj, a sve više ulica.
Vladaju uglavnom neka pravila ulice pa nije ni čudo da ima sve više i više zavidnih ljudi.
Točno znam o čemu pričam, i zato sam to navela u postu...
Agness je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: totalno cool

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 11:24.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114