| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Što na sebi najviše volite? u Društvo forumu; misliš - dražica... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što na sebi najviše volite? Bio je sa mnom u razredu u srednjoj jedan tip, ime mu je bilo DRAŽAN pa smo ga svi zvali "Klićo" na što je on ispaljivao... jednom ga je razrednica prozvala da iziđe na ploču i rekla mu "Klićo, riješi sad ovaj zadatak" a on je poslao u pizdu materinu... izbilo veliko sranje ![]() he he he... sad će Eowyn opet popizdit kad vidi da joj idem u offtopic na ženskom kutku ![]() |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,470
![]() | Re: Što na sebi najviše volite? Nitko nije ni rekao da ne mogu oni pisati....joj, ako me ne razumiješ onda bolje šuti...nije problem u tome što su muškarci, nego što ide u jebeni topic i uz to još i naglašava kako će "Eowyn popizdit" Jel sad malo jasnije??? |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,470
![]() | Re: Što na sebi najviše volite? Ne moraš ni šutit. Hajde mi onda reci tko je tebi rekao da je ovo tema samo za žene? Od koga si ti to čula da me pitaš pa zašto je ovo tema samo za žene? Ma ovo odsad nek bude tema za kog god hoće....meni se čisto jebe za njom .....znam da za mene sigurno više nije ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: najvis e, sebi, sto, volite |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| Kako izbaciti neželjene dijelove sa DVD-a | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 0 | 01-03-06 16:10 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 14-07-05 00:42 |
| Kolekcija Viceva 2 | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 05-05-04 20:38 |
| 100 viceva o plavušama | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 25-04-04 18:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:29.

On svjesno ide protiv pravila foruma
Jel sad malo jasnije???