| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Što na sebi najviše volite? u Društvo forumu; ako je u kutku za žene ne znači da muški ne mogu u njemu pisati...ali eto više ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što na sebi najviše volite? Ovim putem se naiskrenije i najponiznije ispričavam cijenjenoj moderatorici Eowyn zbog mog skretanja u offtopic i zbog pripadajućeg komentara (u kojem nije bilo zle namjere, samo malo zajebancije). Nije mi bila namjera ljutit cijenjenu moderatoricu, samo sam se malo zanio u diskusiji sa štovanim administratorom, ali priznajem da toj i takvoj diskusiji nije bilo mjesto na ovom topicu. Nadalje smatram da je ovaj topic vrlo prikladan i zanimljiv, a pogotovo da odgovara podforumu "Ženski kutak", te predlažem da se moji postovi obrišu, prebace u škovace ili nešto treće, a da se ovaj topic vrati na svoje zasluženo mjesto u podforumu "Ženski kutak" Nadam se da će cijenjena moderatorica uvažit ovu moju ispriku, te da neće mislit kako se mojim skretanjem u offtopic omalovažava njezin neprijeporan trud u kreiranju i uređivanju podforuma "Ženski kutak". Ukoliko se ovaj moj prijestup offtopic-iranja (ili kakav sličan) u podforumu "Ženski kutak" ponovi u budućnosti, u potpunosti ću biti spreman na bilo kakve sankcije koje mi cijenjena moderatorica odluči opalit. Još jednom primite moje isprike. Sa štovanjem, Vaš Damfisk ![]() |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 903
![]() | Re: Što na sebi najviše volite? Ne gledam se baš nešto previše, nek me drugi gledaju pa sami prosude, zadovoljan sam sa sobom i ne opterećujem se previše izgledom... ![]()
__________________ "Ne vjeruj ženi koja laže" |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,470
![]() | Re: Što na sebi najviše volite? Joj Damfisk...jel se ja baš moram zbog tebe crveniti tu po forumu? Znam da si se samo zajebavao, baš kao što sam se i ja zezala sa postom upućenim tebi...ovo ostalo su malo moji živci radili jer imam pms Što se tiče teme, ko je šiša, nek bude tu u caffeu, bar možemo ić onda u offtopic koliko god želimo Za uzvrat mi moraš otvoriti jednu temu u ženskom kutku Šalim se, naravno ![]() Sa štovanjem, Vaša Eowyn ![]() |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što na sebi najviše volite? Citat:
Znači moje pravnički komplicirano formulirano izmotavanje je uspjelo...Moderatorica se ne ljuti na mene.. JUUPPIIII!!! ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: najvis e, sebi, sto, volite |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| Kako izbaciti neželjene dijelove sa DVD-a | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 0 | 01-03-06 16:10 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 14-07-05 00:42 |
| Kolekcija Viceva 2 | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 05-05-04 20:38 |
| 100 viceva o plavušama | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 25-04-04 18:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:48.

Što se tiče teme, ko je šiša, nek bude tu u caffeu, bar možemo ić onda u offtopic koliko god želimo
Za uzvrat mi moraš otvoriti jednu temu u ženskom kutku
Šalim se, naravno 

A više se čovjek ne smije ni zezati!