| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi što obavezno želite napraviti prije smrti??? u Društvo forumu; mislim da ovakva tema ne postoji,a ja sam znatiželjna dakle,možete napisati samo jednu stvar,više ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-06-08 Lokacija: plesn! pod!j...
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | što obavezno želite napraviti prije smrti??? mislim da ovakva tema ne postoji,a ja sam znatiželjna ![]() dakle,možete napisati samo jednu stvar,više stvari...koliko vam srce želi... evo npr ja mu obavezno želim reći što osjećam prema njemu prije smrti!!! a pošto neću još umrijet onda....
__________________ DjEvOjKo Iz MoJiH nOćNiH mOrA NeDiRaJ mOg NaJdRaŽeG sTvOrA NeDirAj OnO šTo NiJe TvOjE GuBi Se Od OnOg ŠtO jE mOjE!!! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,693
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: što obavezno želite napraviti prije smrti??? Neznam,svašta još,želim se udat,imati kikiće,skoćit padobranom,otić na bar još 50 koncerata,probati pizzu iz svake pizzerije u gradu,napokon probat nešto što moj dragi skuha(kuhar u sheratonu,skupa 7 mjeseci i još mi nije niš skuho!),i tak! Ma bezbroj stvari!
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: što obavezno želite napraviti prije smrti??? želim živjeti zauvijek. Makar umro pokušavajući ![]() OT - bar jednom otici u San Francisco i posjetit Hetfielda
__________________ Zbog Dinama nek me pljuju, zbog Dinama nek me psuju i krv moju mogu piti, al za DINAMO CU UVIJEK BITI !!! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| charolastra | Re: što obavezno želite napraviti prije smrti??? živjeti
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: što obavezno želite napraviti prije smrti??? vratit se u svoju 16. i prokleto se dobro zabavit s drustvom koje sam imala tad... daklem.. nemoguce..
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:52.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!