Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Što se htjeli biti kad ste bili mali? u Društvo forumu; pjevacica, lepa brena mi je bila idol...

Odgovor

Opcije Teme
Star 06-10-07, 02:14   #91 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-08-07
Poruka: 367
tigrica se izdvaja iz masetigrica se izdvaja iz masetigrica se izdvaja iz mase
Re: Što se htjeli biti kad ste bili mali?

pjevacica, lepa brena mi je bila idol
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-10-07, 02:35   #92 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 22
Poruka: 17,976
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

ja sam htio biti lav
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-10-07, 04:01   #93 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 31
Poruka: 3,533
kresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Ja sam lav!
kresola je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-10-07, 23:43   #94 (permalink)
baci mi nekaj gospođaaaaa

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,161
VanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavan
Pošalji poruku preko AIM-a korisniku VanderHook Pošalji poruku preko MSN-a korisniku VanderHook

kamionđija....ajoooj
Odgovori sa citatom
Star 06-10-07, 23:47   #95 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-08-07
Godina: 20
Poruka: 1,227
mimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavan
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku mimy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mimy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mimy

ja sam htjela bit veterinarka
Odgovori sa citatom
Star 06-10-07, 23:49   #96 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Poruka: 4,970
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

ja san tio biti ono šta san danas,ali to je dr.tema..
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-10-07, 00:20   #97 (permalink)
curićak

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 26
Poruka: 7,070
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: carllito Pogledaj Poruke
Joooj koje je ovo povlačenje za jezik...
Odgovori sa citatom
Star 07-10-07, 00:22   #98 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Poruka: 3,533
kresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Citat:
Aj nam reci šta si danas?

ja sam htio bit kauboj
kresola je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-10-07, 00:28   #99 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Poruka: 4,970
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Joooj koje je ovo povlačenje za jezik...
to samo znači da sam se tio baviti poslom kojim se bavim danas,samo to ništa više,ako je ispalo s umišljenim prizvukom moje isprike tebi dorina (a zašto baš tebe češe nemam pojma)..

Citat:
Pravi autor: kresola Pogledaj Poruke
Aj nam reci šta si danas?
...ja sam htio bit kauboj
ja nisam kauboj
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-10-07, 00:39   #100 (permalink)
curićak

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 26
Poruka: 7,070
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
to samo znači da sam se tio baviti poslom kojim se bavim danas,samo to ništa više,ako je ispalo s umišljenim prizvukom moje isprike tebi dorina (a zašto baš tebe češe nemam pojma)..
Inače sam pomislila na nekaj uz kaj bi vjerojatno dobila opomenu
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: mastanje, posao, san

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 11:32.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114